Η αποχώρηση του Αρθο φέρνει τον Σιανί

Η αποχώρηση του Αρθο φέρνει τον Σιανί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα ημερών εκτιμούν στην ΑΕΚ πως θα είναι η αποχώρηση του Αρθο από την ομάδα. Το ενδιαφέρον από σύλλογο της Κίνας είναι προχωρημένο, η προσέγγιση προς τον Ισπανό αμυντικό αρκετά δελεαστική και όλα δείχνουν πως οι προσεχείς 2-3 ημέρες θα είναι κρίσιμες. Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ αναζητούν λύσεις ποιοτικές για το κέντρο της άμυνας και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, βλέπουν τον «βράχο» από τη Γαλλία, Μικαέλ Σιανί.
Ο 32χρονος αμυντικός κατέληξε στην Εσπανιόλ έπειτα από εξαιρετικές χρονιές με τη Λάτσιο. Επειτα από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι – αρχικά είχε συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά η συμφωνία ακυρώθηκε δίχως να φορέσει τη φανέλα της – κατέληξε στη Βαρκελώνη. Και εκεί βέβαια τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί θετικά. Επαιξε στο εφιαλτικό ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Σεπτέμβριο (ήττα με 6-0) και σε δύο ματς κυπέλλου. Το τελευταίο πριν από λίγες ημέρες με τη Μπαρτσελόνα, όπου η Εσπανιόλ ηττήθηκε με 2-0.
Ο Σιανί έχει σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Εχει αγωνιστεί σε Σαρλερουά, Οσέρ, Σεντάν, Λοριάν και Μπορντώ, με την οποία ήταν εξαιρετικός. Τον Ιανουάριο του ’13 μεταπήδησε στη Λάτσιο και σε δυόμισι σεζόν είχε 48 συμμετοχές, σκοράροντας μια φορά. Ηγετικός αμυντικός, με μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, αλλά και αρκετά επιρρεπής σε τραυματισμούς. Στην ελληνική πραγματικότητα είναι γνωστός, καθώς προσπάθησε να τον φέρει το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, πριν καταλήξει στον Σάντσεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X