Προσοχή στις «παγίδες» και ευχαριστώ στον κόσμο

Προσοχή στις «παγίδες» και ευχαριστώ στον κόσμο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τα ζητήματα που προέκυψαν, η ΑΕΚ είχε τη συμπαράσταση του κόσμου της και στα Γιάννινα. Οι Ενωσίτες κέρδισαν εύκολα τη μάχη της εξέδρας και έδειξαν πως είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας. Και αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί, ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα μεγάλα παιχνίδια. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στη σειρά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θα πρέπει το ΟΑΚΑ να είναι πραγματική έδρα. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο και παράλληλα εφιστά προσοχή για τη συνέχεια.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της από τα Γιάννενα αλλά και ολόκληρη την Ήπειρο για τη θερμή υποδοχή, που επεφύλαξαν στην ομάδα μας στη διάρκεια της παραμονής της στην πόλη των Ιωαννίνων. Ευχαριστεί επίσης και συγχαίρει τους φιλάθλους της, που βρέθηκαν μεμονωμένα στο γήπεδο του ΠΑΣ για τη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση, γιατί -εκτός από τη συγκλονιστική συμπαράσταση προς την ομάδα μας- επέδειξαν άψογη συμπεριφορά σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς τίποτα το επιλήψιμο.
Η αψεγάδιαστη παρουσία τους αποτελεί τον οδηγό για τη συνέχεια ενόψει των καθοριστικών εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας. Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε το γήπεδό μας και να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή, που θα θέσει σε κίνδυνο την έδρα μας προκαλώντας τυχόν τιμωρία της. Στα ντέρμπι, που ακολουθούν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η ομάδα μας θα πρέπει να ζήσει την ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, που οι φίλαθλοί μας ξέρουν να δημιουργούν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X