Προσοχή: «σκοτώνει ξανά»!

Προσοχή: «σκοτώνει ξανά»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτέλεσε μια από τις μεγάλες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού για την ΑΕΚ. Παίκτης υψηλού επιπέδου, με σπάνια τεχνικά χαρίσματα. Ο Ρόναλντ Βάργκας αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα σμαράγδια στον «κιτρινόμαυρο» γαλαξία και όσο περνά ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερος. Στα τελευταία παιχνίδια είναι μια από τις πλέον πειστικές αιτίες της αναγέννησης της Ενωσης και ο Πογιέτ στηρίζει πολλά πάνω του.
Για του λόγου του αληθές, θυμηθείτε μόνο μερικά από τα επιτεύγματα του. Ο Βάργκας σκόραρε χθες το δεύτερο γκολ του μέσα στο 2016, καθώς είχε προηγηθεί και η γκολάρα που είχε δώσει τη νίκη στο ματς κυπέλλου στη Λιβαδειά. Ενδιάμεσα, στα ματς με Πλατανιά και Ξάνθη, ο 30χρονος Βενεζουελάνος έχει πιστωθεί από μία τελική πάσα, όπου είναι συνολικά ο δεύτερος «κιτρινόμαυρος» με τέσσερις (ο Γκάλο έφτασε χθες τις πέντε).
Το ακόμα πιο εντυπωσιακό για τον Βάργκας είναι πως έχει κάνει πολύ σημαντικό καμ μπακ. Βλέπετε, ο μεσοεπιθετικός είχε ξεκινήσει φουριόζος τη σεζόν. Όσοι έχουν καλή μνήμη θα θυμόνται, πως ο Βάργκας είναι τέσσερα γκολ (και δύο ασίστ) στο πρώτο δίμηνο της χρονιάς. Ωστόσο, ήρθε εκείνο το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης να τον θέσει εκτός ρυθμού και να τον πάει πίσω αγωνιστικά. Μόνο που τώρα, ο Βάργκας θέλει προσοχή γιατί…σκοτώνει και πάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X