Η σημασία της αποφόρτισης

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυο μέρες ρεπό και όχι μόνο μια, έδωσε ο Γκας Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Προφανώς και αυτό είναι κάτι σαν… δώρο για το γεγονός πως όχι μόνο οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν χθες, αλλά έβγαλαν και ένα πρόγραμμα με πέντε σερί νίκες. Πάντως ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό στο χθεινό παιχνίδι, ίσως και πάλι ο Πογιέτ να έδινε το διήμερο ρεπό. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δίνει πολύ μεγάλη βάση στην διαδικασία της αποφόρτισης των ποδοσφαιριστών. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει περισσότερες μέρες για ξεκούραση, από ότι συνηθίζεται. Είναι νοοτροπία που “κουβαλά” ο Πογιέτ από την Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί που μπορεί το πρόγραμμα των αγώνων να είναι απείρως πιο βαρύ απ’ ότι στην Ελλάδα, αλλά οι προπονητές ψάχνουν ευκαιρίες να δίνουν “γενναία” ρεπό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο προπονητής της Αστον Βίλα στους παίκτες του, μετά τα συνεχόμενα ματς την εορταστική περίοδο, παρόλο που ακολουθούσε παιχνίδι κυπέλλου.

Ο Πογιέτ δίνει μεγάλο βάρος στην ξεκούραση και την αποφόρτιση των παικτών του. Ειδικά όταν ξέρει πως πρέπει να γεμίσουν “μπαταρίες”. Η ΑΕΚ προέρχεται από ένα σερί πέντε αγώνων μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων. Και θα ακολουθήσει από την Κυριακή και ένα δεύτερο ανάλογο σερί, καθώς παράλληλα με τα ματς πρωταθλήματος, υπάρχουν και τα παιχνίδια με τον Ηρακλή για το κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X