H εβδομάδα της κρίσης

H εβδομάδα της κρίσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ψυχολογία παραμένει στα ύψη μετά την πέμπτη διαδοχική νίκη και πλέον έπειτα από το διπλό στα Γιάννενα, η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ έρχεται ξανά σε πρώτο πλάνο. Η εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να φέρει εξελίξεις τόσο για τις περιπτώσεις των Ορλάντο Σα και Βαντίγιο, όσο και για τις υπόλοιπες που εξετάζουν οι υπεύθυνοι της ομάδας. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να κάνουν μια ακόμα συνάντηση μεταξύ τους, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το μπάτζετ που θα δαπανηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να γνωρίζουν πως θα κινηθούν τις επόμενες 12 μέρες.

Για τον Ορλάνο Σα φαίνεται να έχει βρεθεί η λύση για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, από τη στιγμή μάλιστα που ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται όσο θα ήθελε από τον προπονητή του στη Ρέντιγκ. Ο ίδιος συνεχίζει να πιέζει ώστε να δοθεί δανεικός, αλλά από τη στιγμή που οι Άγγλοι δεν μπαίνουν καν σε διαδικασία συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, στην ΑΕΚ αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση. Στο παιχνίδι ενδεχομένως να μπει και η πρώην ομάδα του Σα, η Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία φέρεται να συζητάει το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας των δικαιωμάτων του παίκτη, με αντάλλαγμα να μην απαιτήσει από τη Ρέντιγκ ένα μέρος των χρημάτων που οφείλονται για τη μεταγραφή του. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση όμως, η ΑΕΚ θα πρέπει να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο (για τα δεδομένα της κατάστασης) ποσό ώστε να ντύσει τον Ορλάντο Σα στα κιτρινόμαυρα.

Τα πάντα θα κριθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Βαντίγιο. Όπως σας ενημέρωσε από χθες το enwsi.gr, στο …παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη έχουν μπει και ομάδας από την Ισπανία. Ο Δικέφαλος τα έχει βρει με την Μπέτις και αυτό που μένει είναι να συμφωνήσει και ο 21 ετών ποδοσφαιριστής για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην ΑΕΚ πάντως έχουν έτοιμες δύο εναλλακτικές λύσεις για το δεξί άκρο της επίθεσης και επιθυμούν αυτές τις μέρες να προχωρήσουν τουλάχιστον τη μία απ’ αυτές.

Συγχρόνως θα μπει στην τελική ευθεία και το θέμα της μεταγραφής του Θέσαρ Άρθο, αφού η ομάδα από την Κίνα που έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, αναμένεται να κάνει το τελικό ραντεβού με τους ανθρώπους της Ένωσης, ώστε να ξεκαθαρίσει αν ο Ισπανός θα πει “αντίο” ή θα συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X