Δεύτερο ματς φέτος άποντος ο Χέρστον

Δεύτερο ματς φέτος άποντος ο Χέρστον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για 2η φορά στις 12 φετινές εμφανίσεις του στην Basket League έμεινε άποντος ο Μαλίκ Χέρστον. Το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον οποίο είχε συνολικά 0/7 σουτ. Στις 13 εμφανίσεις του στο περσινό Πρωτάθλημα ο Αμερικανός όχι μόνο δεν είχε μείνει σε καμία άποντος, αλλά δεν έπεσε και σε μονοψήφιο αριθμό πόντων ούτε μία φορά.

Σχεδόν μόνος του πάλευε ο Δημήτρης Μαυροειδής όταν ο ΠΑΟΚ εξαπέλυε την αντεπίθεση του. Κάπως έτσι ήρθε το 4ο “νταμπλ-νταμπλ” για τον διεθνή σέντερ στο φετινό Πρωτάθλημα και πρώτο με την ΑΕΚ έχοντας 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. “Έπιασε” μάλιστα στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας τους Όβι Σόκο και Ντάρελ Χάρις που επίσης έχουν από τέσσερα “νταμπλ-νταμπλ”.

Με τα πέντε αμυντικά ριμπάουντ που είχε στην Πυλαία, ο Μαυροειδής ξεπέρασε τα 500 στην καριέρα του στην κατηγορία ενώ κόβοντας ένα σουτ παίκτη του ΠΑΟΚ, έφτασε τις 108 τάπες καριέρας και “έπιασε” στην 33η θέση της σχετικής λίστας τον Πι Τζέι Μπράουν.

Ασταμάτητος ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Ντούσαν Σάκοτα. Τελικά έβγαλε το παιχνίδι με 15 πόντους που αποτελούν ατομικό ρεκόρ στη σεζόν αφού είχε 13 στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό πριν μία εβδομάδα.

Δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που πάντως πάτησε για 273η φορά στα παρκέ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, προσπέρασε τον Κώστα Γκαγκαουδάκη και “έπιασε” στην 53η θέση της λίστας τον Γιώργο Αποστολίδη.

Στις 100 ασίστ καριέρας έφτασε ο Δημήτρης Κατσίβελης έχοντας μία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Θετικός όσο έπαιξε ήταν ο Ζήσης Σαρικόπουλος που σε λιγότερο από έξι λεπτά πρόλαβε να μαζέψει τέσσερα ριμπάουντ ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση του αφού τόσα είχε και στα παιχνίδια με τα Τρίκαλα BC Aries και τον Ολυμπιακό.

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ

Πρώτος σκόρερ -μαζί με τον Χάτσερ- πρώτος ριμπάουντερ και τελικά ο παίκτης με το καλύτερο ranking στο ντέρμπι στο ντέρμπι των δύο δικεφάλων. Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι με διαφορά ο κορυφαίος ριμπάουντερ του φετινού ΠΑΟΚ αναδεικνύοντας ένα από τα σχετικά άγνωστα στοιχεία του παιχνιδιού του. Κόντρα στην ΑΕΚ είχε οχτώ για να φτάσει τα 83, 17 περισσότερα από τον 2ο της ομάδας ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλη Μαργαρίτη (66) και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Βασιλειάδης μάζεψε επτά από τα οχτώ ριμπάουντ του στην άμυνα και με αυτά ξεπέρασε τα 500 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ακόμη ο διεθνής άσος σημειώνοντας 19 πόντους στο σημερινό παιχνίδι, έφτασε τους 2.246 πόντους στην κατηγορία και “σκαρφάλωσε” δύο θέσεις στη σχετική λίστα αφού προσπέρασε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο (2.238) και τον Νίκο Μπάρλο που χθες έφτασε τους 2.241.

Στην 9η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από καταβολής Α1 (από το 1986) ανέβηκε ο Γιώργος Δέδας “πιάνοντας” σε αυτήν και στα 143 παιχνίδια τον Γιώργο Μακαρά.

Από τους σταθερότερους του ΠΑΟΚ στο σημερινό ντέρμπι ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Με τη μία τάπα που έκανε, έφτασε τις 55 στο Πρωτάθλημα με τον “Δικέφαλο”, προσπέρασε τον Ντιν Γκάρετ που έπαιξε στην ομάδα την περίοδο 1995-1996 και έφτασε στην 6η θέση τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Η άνοδος του Ουίλ Χάτσερ που από τους τέσσερις πόντους του πρώτου μέρους, τελείωσε το ματς με 19 ήταν καθοριστική. Με αυτούς μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε τους 400 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Παράλληλα με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, ο Χάτσερ έγινε ο 25ος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό (έχει 103).

Έχοντας 3/4 βολές ο Ούρος Ντούβνιακ ξεπέρασε τις 200 στην κατηγορία. Έχει πλέον 202/260 (77,69%).

Μαζεύοντας τρία αμυντικά ριμπάουντ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έφτασε τα 400 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X