Έτοιμοι για "μάχη" και για "απόλυτο"

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν με Πλατανιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν καν προκύψει ζήτημα κακοκαιρίας και λασπωμένου αγωνιστικού χώρου, στην ΑΕΚ ήξεραν πως το σημερινό (15.00) ματς στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ, ήταν ειδικών συνθηκών. Πολλώ δε μάλλον τώρα, που δεν θα έχουν αντίπαλο μόνο τους γηπεδούχους, αλλά και το βαρύ τερέν. Όμως ο Γκουστάβο Πογέτ έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για “μάχη”. Και έχει δώσει μάλιστα και ειδικές οδηγίες για τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστούν, τον λασπωμένο και δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με νίκες μέσα στο 2016, όπως έκανε και στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια. Με τον Πογέτ να προτίθεται να φρεσκάρει εκ νέου την ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς του κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη.

Όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Αραβίδης θα πάρει ξανά την θέση του στην κορυφή της επίθεσης, ο Μπαρμπόσα στο δεξί άκρο και ο Αντρέ Σιμόες στον ρόλο του κόφτη. Οι τρεις τους επιστρέφουν στα αρχικό σχήμα, για να πλαισιώσουν τον Γιόχανσον και τον Μάνταλο που πιθανότατα θα είναι οι άλλοι δυο (μαζί με τον Σιμόες) της τριάδας του κέντρου. Όσο για την θέση του αριστερού εξτρέμ, αυτή “παίζει” ανάμεσα στον Βάργκας και τον Μπουονανότε. Προφανώς σ’ έναν τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο και σ’ ένα παιχνίδι που θα πάει περισσότερο στην δυνάμη, ο Αργεντινός έχει μειονέκτημα. Επομένως ο Βενεζουελάνος έχει το προβάδισμα. Εκτός αν οι συνθήκες του ματς, οδηγήσουν τον Πογέτ σ’ απόφαση να αλλάξει το πλάνο του την τελευταία στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X