Ο Ζντοβτς, η αλήθεια του παρκέ και τα καταραμένα ντέρμπι

Ο Ζντοβτς, η αλήθεια του παρκέ και τα καταραμένα ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ που ήρθε με τεράστια αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα, η ΑΕΚ φέτος δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι με ομάδα της πρώτης 5αδας. Και αυτό συνιστά (τεράστιο) πρόβλημα όταν είσαι μεγάλη ομάδα και θες να πρωταγωνιστείς. Και ειδικότερα αν η επένδυση του Μάκη Αγγελόπουλου «φωνάζει» ότι βασικός στόχος είναι η 3η θέση φέτος.

Η ΑΕΚ μετά το ευρωπαϊκό «ναυάγιο» έχασε με κάτω τα χέρια από τον Αρη εντός και από τον Ολυμπιακό εκτός επί Ντράγκαν Σάκοτα που έκανε τεράστια λάθη στον αγωνιστικό σχεδιασμό, στις επιλογές ξένων και στις συνεχείς αλλαγές τα οποία και «πλήρωσε» με την αποπομπή του από την τεχνική ηγεσία.

Ο Γιούρι Ζντοβτς ήρθε αμέσως, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ έδειξε ότι η ΑΕΚ ανέβηκε επίπεδο διεκδικώντας το ματς, αλλά χθες με τον ΠΑΟΚ ήρθε απότομη προσγείωση. Μια προσγείωση από… ψηλά, όσο και το +24 του πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΚ έχει ακόμη πολλά προβλήματα, ακόμη ψάχνεται στην αγορά για παίκτες (αθλητικό 4αρι), την ώρα που Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αρης και ΠΑΟΚ κάνουν απλά κινήσεις ενίσχυσης, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχει αλλάξει το… μισό ρόστερ της από το καλοκαίρι.

Το παρκέ λέει πάντα την αλήθεια, o κόσμος την βλέπει, όσο και αν θέλει κάποιος να πει τα δικά του ή να περάσει τα δικά του «θέλω». Η ΑΕΚ έχει το ταλέντο να φτάνει την διαφορά στην Πυλαία σε τέτοια επίπεδα, αλλά ακόμη δεν έχει την χημεία και την ταυτότητα να την διαχειριστεί σε ντέρμπι με αποτέλεσμα στο φινάλε να χάνει δικό της παιχνίδι. Απέναντι σε ομάδες που έχουν αρκετό χρόνο με τον προπονητή τους, σταθερούς ξένους και ελληνικό κορμό που παίζει τεράστιο ρόλο στις ομάδες με τέτοιους στόχους.

Τα καλοκαιρινά λάθη της η ΑΕΚ τα βρίσκει μπροστά της και ο Ζντοβτς το έπαθε χθες στην Πυλαία με το πιο εφιαλτικό τρόπο. H AEK υστερεί σε σημαντικά κομμάτια ακόμη και μπορεί τα ματς με ομάδες κάτω από την 5αδα να τα διαχειρίζεται πιο άνετα λόγω… μπάτζετ, αλλά με το πάνω ράφι έχει σημαντικό πρόβλημα. Και ας έχει από Αρη-ΠΑΟΚ μεγαλύτερο μπάτζετ. Και επειδή στα πλέι οφ η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την είσοδο στην 4αδα και θα παλέψει για την 3η θέση με τέτοιου είδους ομάδες, οφείλει να το λύσει άμεσα. Διότι στον β΄γύρο έχει ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο, εντός τον Ολυμπιακό και εκτός τον ΠΑΟ και αν συνεχίσει με 0/3 θα έχει και σημαντικό πια ψυχολογικό πρόβλημα στα πλέι οφ.

Για να μην πάθει το… περσινό κάζο πάλι και πάει στράφι και η δεύτερη χρονιά επένδυσης του Μάκη Αγγελόπουλου στράφι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X