Ανησυχία και για το ματς και για το γήπεδο

ΑΕΚάρα σε χιόνια και βροχές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την στιγμή που ήδη από χθες η κακοκαιρία στα Γιάννενα υποχρέωσε τους παίκτες της ΑΕΚ να κάνουν προπόνηση εντός… ξενοδοχείου και όχι στο γήπεδο όπως είχε προγραμματιστεί, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει ανησυχία για το σημερινό ματς. Και για το αν καταστεί δυνατό να διεξαχθεί το παιχνίδι, αλλά και αν τελικά διεξαχθεί, σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το τερέν του γηπέδου των Ζωσιμάδων. Το ζητούμενο καταρχήν είναι να σταματήσει η δυνατή βροχή που έπεφτε στα Γιάννενα από την Παρασκευή το μεσημέρι. Αυτή είναι μια βασική προϋπόθεση. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούσαν ήδη από χθες, πως αν δεν σταματήσει η βροχή, είναι απίθανό να γίνει το ματς. Πάντως η πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για “ασθενή βροχή” σήμερα στα Γιάννενα.

Από εκεί και πέρα, αν ξεκινήσει το ματς, η αγωνία του Γκας Πογιέτ είναι για το βαρύ τερέν. Ο ίδιος θα μπει σήμερα για πρώτη φορά στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, αλλά έχει ήδη πληροφορηθεί πως είναι ένα γήπεδο που δεν μετατρέπεται εύκολα σε “λίμνη”, μετά από κακοκαιρία. Επομένως είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για ένα ματς που ακόμα και αν γίνει, θα είναι κάτω από αντίξοες συνθήκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X