Ζντοβτς: «Μπροστά από την ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρης»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούρι Ζντοβτς αναφέρθηκε στην αναπάντεχη ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ (κέρδιζε με 24 πόντους) στην Πυλαία και τόνισε ακόμη πως η ΑΕΚ είναι πίσω από Αρη και ΠΑΟΚ σε επίπεδο ετοιμότητας.

Αρχικά ο Σλοβένος προπονητής δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Μαρκόπουλο και στους παίκτες του ΠΑΟΚ που προσπάθησαν πολύ σκληρά. Εμείς είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, παίξαμε άμυνα και πετύχαμε ίσως και κάποια δύσκολα σουτ και το σκορ ίσως να μην αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα σε εκείνο το σημείο.

Είδα ξανά χλωμά πρόσωπα, έλλειψη ενέργειας, όχι τη συγκέντρωση που χρειαζόμαστε, κάτι που είναι μόνιμο πρόβλημα. Χάσαμε το παιχνίδι εξαιτίας της άμυνας μας. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ υπέφερε για να σκοράρει, στο δεύτερο ημίχρονο έμπαιναν πολύ εύκολα τα καλάθια και για αυτό χάσαμε.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παίξουμε περισσότερα από 15 καλά λεπτά. Ηρθαμε για να κερδίσουμε. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά από την ΑΕΚ σαν ομάδα. Εχει έναν προπονητή πολύ καιρό, έμπειρους παίκτες. Δεν υπάρχει δικαιολογία όμως, θέλαμε τη νίκη. Η ευθύνη είναι πάντα του προπονητή” ανέφερε αρχικά…

Είμαι υποχρεωμένος να πιστέψω ότι μπορούμε να βρούμε λύση μέσα από ομαδική δουλειά. Φοβάμαι όμως ότι αυτό έχει σχέση με το χαρακτήρα του κάθε παίκτη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σίγουρα θα προσπαθήσω για κάποιες αλλαγές στον τρόπο που παίζουμε»

Για το πώς του φαίνεται μέχρι τώρα το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση και ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί είμαι πολύ νέος στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ και ο Αρης είναι μπροστά από την ΑΕΚ σε επίπεδο ετοιμότητας. Ο ΠΑΟΚ χτίζει εδώ και χρόνια μια ομάδα και κάνει βήματα μπροστά, ο Άρης εδώ και δύο χρόνια. Χωρίς να γίνω αλαζόνας, η νοοτροπία δε μπορεί να είναι να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Αυτό που πρέπει να περάσω στην ομάδα, είναι ότι πρέπει να κερδίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Να κερδίσει η ομάδα το κάτι παραπάνω. Αν σκέφτεσαι την τρίτη θέση, μπορεί να μην κερδίσεις την τρίτη θέση…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X