Με Κρίστμας για το "διπλό"

Με Κρίστμας για το "διπλό"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Ντιόντε Κρίστμας για πρώτη φορά στην αποστολή, ο Γιούρι Ζντοβτς και οι παίκτες της ΑΕΚ ετοιμάζονται για την πρεμειέρα του β’ γύρου της Basket League. Στις 16:30 (LIVE enwsi.gr), η “Βασίλισσα” δοκιμάζεται στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και φυσικά έχει ως στόχο μόνο τη νίκη που θα της επιτρέψει τουλάχιστον να διατηρήσει τη διαφορά της από τον 4ο Άρη, αλλά και να την αυξήσει από τον 5ο ΠΑΟΚ, ο οποίος …καραδοκεί και σήμερα θέλει να πλησιάζει την ΑΕΚ.

Ο Σλοβένος προπονητής της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του ακόμα και τον Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα πάρει την ευκαιρία που ζητούσε από τον Ζντοβτς. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ούτε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος ελπίζει στη δύναμη της έδρας με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών.

Το enwsi.gr θα παρακολουθεί τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά και θα σας ενημερώνει LIVE για όλη την εξέλιξή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X