Από τα... χείλη της Ρέντινγκ

Τα επιτεύγματα του Σα με τη Ρέντιγκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ όχι μόνο έβαλε ξανά ψηλά στην μεταγραφική της λίστα τον Ορλάντο Σα, αλλά έχει ανοίξει και γραμμή επικοινωνίας με τον παίκτη. Ενδεχομένως με την συνδρομή και του ίδιου του Γκας Πογιέτ, που δεν θέλει να μένει αμέτοχος. Και η αλήθεια είναι πως ο Σα είναι “ψημένος” στην προοπτική να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Είτε ως ελεύθερη μεταγραφή, είτε ακόμα και με την μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς. Όμως η αλήθεια είναι πως επί της ουσίας, η έκβαση της υπόθεσης εξαρτάται από την Ρέντινγκ. Μπορεί ο προπονητής της να έχει καταστήσει σαφές πως δεν υπολογίζει τον Σα. Μπορεί να ψάχνεται στην μεταγραφική αγορά για σέντερ φορ. Ωστόσο ακόμα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις στον αγγλικό σύλλογο, για τον τρόπο που θα χειριστούν το θέμα του Σα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού του 1,2 εκατομμυρίων λιρών (δηλαδή περισσότερα από 1,5 εκ ευρώ). Όπερ σημαίνει πως δεν συζητούν να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη, αλλά μόνο να τον παραχωρήσουν. Ο δανεισμός σε πρώτη φάση δεν έχει μπει στο τραπέζι. Αλλά όσο προχωρούν οι μέρες μέσα στον Γενάρη, ίσως αυτό να αλλάξει, καθώς ειδικά αν η Ρέντινγκ κάνει τις μεταγραφές που ψάχνει, δεν θα θελήσει να κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι έναν παίκτη που δεν θα χρησιμοποιείται. Πάντως όπως και να έχει, η Ρέντινγκ είναι αυτή που κρατά τα… κλειδιά για την υπόθεση του Σα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X