Αγωνία για τον κόσμο στα Γιάννινα

Αγωνία για τον κόσμο στα Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λιγότερες από 48 ώρες έμειναν για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, αλλά ακόμα παραμένει το τεράστιο πρόβλημα της φιλοξενίας των Ενωσιτών στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει ζητήσει επίσημα να υπάρξουν εισιτήρια για τους φίλους της στο κυριακάτικο ματς, αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν επιθυμούν να συμβεί αυτό. Ετσι, παρά τις αλλεπάλληλες επαφές των τελευταίων ωρών, το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Το ζήτημα αφορά το πρόβλημα που υπάρχει στη θύρα που παραχωρούν συνήθως οι Γιαννιώτες στους φιλοξενούμενους. Εκεί, από τους αγώνες του ΠΑΣ με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έχουν σπάσει τα καθίσματα και υπάρχουν μόνο 200 που είναι στη θέση τους. Ωστόσο, ούτε καν γι’ αυτά υπάρχει κάποια συμφωνία, πως θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν οι Ενωσίτες.

Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ηδη, αρκετοί Ενωσίτες σπεύδουν και παίρνουν εισιτήρια σε άλλες θύρες του γηπέδου, με όσους κινδύνους σηματοδοτεί αυτό. Ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που ετοιμάζονται να μεταβούν στα Γιάννινα την Κυριακή και θα ψάξουν εκεί για εισιτήριο. Τέτοιες καταστάσεις μπορεί εύκολα να ξεφύγουν και να δημιουργήσουν ζητήματα, που θα έπρεπε να είχαν λυθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X