Σύνθημα νίκης από τον Γιούρι

Εδωσε στίγμα και συνεχίζει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου περιλαμβάνει για την ΑΕΚ την επικίνδυνη έξοδο στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Η «Βασίλισσα» έχει ενισχυθεί πλέον και με τον Ντιόντε Κρίστμας, έχει δουλέψει απερίσπαστη και δίχως αγωνιστικά προβλήματα και δείχνει έτοιμη για τη νίκη. Ο Γιούρι Ζντοβτς έδειξε πως δεν συζητά τίποτε πέρα από αυτό. Θέλει τη νίκη και πιστεύει βαθιά, πως η Ενωση θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς και θα πάρει το ροζ φύλλο του νικητή.

«Το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι εξίσου σημαντικό, όπως όλα. Ο ΠΑΟΚ με τις τελευταίες του εμφανίσεις δείχνει ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, δυνατά… όπλα μέσα στο παρκέ. Είναι έμπειρη και ταυτόχρονα έξυπνη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Τελευταία παίζει πολύ καλά και δείχνει  πιο έτοιμος από εμάς, ωστόσο, από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα έθεσα ως στόχο τη νίκη σε κάθε αγώνα. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το Σάββατο», είπε ο Σλοβένος τεχνικός της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X