Στο μυαλό και ο Ραμίρο Κόστα

Στο μυαλό και ο Ραμίρο Κόστα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ έχουν κατασταλάξει στις βασικές επιλογές για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, στις περιπτώσεις των Ορλάντο Σα και Αλβαρο Βαντίγιο. Ωστόσο, υπάρχουν συνεχώς παίκτες που προστίθενται στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, ως εναλλακτικές επιλογές. Όπως είναι ο Ραμίρο Κόστα από τη ρουμανική Τίργκου Μούρες. Ο 24χρονος Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) είναι ένας φορ περιοχής με εξαιρετικά σωματικά προσόντα (1,90) και καλές κινήσεις με τη μπάλα.

Ο Κόστα ξεκίνησε από τη Ροζάριο Σεντράλ, όπου σε τρεις σεζόν είχε 16 συμμετοχές. Βγήκε για πρώτη φορά από την Αργεντινή για να πάει στη Χιλή και την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα, όπου σε δύο χρονιές έκανε 24 ματς με πέντε γκολ. Ακολούθησε η επίσης χιλιανή Ουνιόν Λα Καλέρα (12 ματς, δύο γκολ) και το καλοκαίρι πέρασε τον Ατλαντικό για την Τίργκου Μούρες. Σε 13 ματς του ρουμανικού πρωταθλήματος έχει σκοράρει τέσσερις φορές, ενώ έπαιξε και δυο φορές στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X