Το δυνατό χαρτί της ΑΕΚ για Ορλάντο Σα

Το δυνατό χαρτί της ΑΕΚ για Ορλάντο Σα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Ρέντιγκ για την περίπτωση του Ορλάντο Σα. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από το βράδυ της Τρίτης (12/1) για την απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου να προκρίνουν την περίπτωση του Πορτογάλου, ο οποίος τους απασχόλησε έντονα και το προηγούμενο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα της υπόθεσης έχουν ως εξής: Η Ρέντιγκ δεν πείθεται να παραχωρήσει ως δανεικό τον 28χρονο στράικερ, αλλά η ΑΕΚ έχει ως …σύμμαχό της τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πιέζει πιο έντονα από κάθε άλλη φορά κι έτσι αναζητείται η φόρμουλα για να αποχωρήσει άμεσα από την αγγλική ομάδα για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Σα γνωρίζει καλά ότι είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν η Ένωση να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και θέλει μαζί με την ελληνική ομάδα να κάνει και το δικό του …come back.

Για τον λόγο αυτό φέρεται διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ το κασέ του (αμοίβεται με σχεδόν 500 χιλ. λίρες ετησίως) με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της ΑΕΚ να συζητήσουν το ενδεχόμενο να πληρώσουν ένα ποσό στη Ρέντιγκ για να γίνει η μεταγραφή. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο …παιχνίδι να μπει και η Λέγκια, η πρώην ομάδα δηλαδή του Ορλάνο Σα, η οποία ακόμα δεν έχει καρπωθεί όλο το ποσό από τη μεταγραφή του Πορτογάλου το προηγούμενο καλοκαίρι. Ενδεχομένως αυτό να είναι και το “κλειδί” της υπόθεσης.

Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχίσουν τις επόμενες μέρες με τον παίκτη να αποτελεί το δυνατό χαρτί της Ένωσης στην υπόθεση. Ο Γκουστάβο Πογιέτ γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του συγκεκριμένου επιθετικού και έχει ήδη ρωτήσει τους δικούς του ανθρώπους στην Αγγλία, μαθαίνοντας μάλιστα τα καλύτερα για την αγωνιστική του κατάσταση. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και μένει να φανεί πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X