Έφερε στα μέτρα της τον Βαντίγιο και τώρα ...ψάχνεται

Έφερε στα μέτρα της τον Βαντίγιο και τώρα ...ψάχνεται
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ συμφώνησαν ότι ο Άλβαρο Βαντίγιο συγκεντρώνει στο παιχνίδι του όλα εκείνα τα στοιχεία που επιθυμούν από έναν ακραίο επιθετικό και για τον λόγο αυτό τα τελευταία 24ωρα έχουν προκρίνει την υπόθεσή του. Ο Ισπανός άσος, για τον οποίο το enwsi.gr σας ενημέρωσε από το βράδυ της Δευτέρας ότι απασχολεί τον Δικέφαλο, περιμένει πλέον στο …ακουστικό του για τις εξελίξεις, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν ήδη βρει τη χρυσή τομή τόσο με τον παίκτη όσο και με τη Μπέτις. Η συμφωνία με τον 21 ετών εξτρέμ θεωρείται δεδομένη και όπως φαίνεται υπάρχει ταύτιση απόψεων και με τον ισπανικό σύλλογο, έτσι ώστε να προχωρήσει η υπόθεση. Η κουβέντα που έγινε μάλιστα αφορά σε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη από τη Μπέτις.

Στην ΑΕΚ πάντως δεν κλείνουν προς το παρόν το θέμα και ο λόγος είναι ότι έχουν στα υπόψιν τους δύο ακόμα περιπτώσεις που θεωρούνται πολύ καλές για τη συγκεκριμένη θέση. Και οι δύο είναι από την ευρωπαϊκή αγορά, με τους υπεύθυνους του Δικεφάλου να εντείνουν αυτές τις μέρες τις επαφές τους. Ο Βαντίγιο έτσι κι αλλιώς είναι “σταντ μπάι” και σε περίπτωση που οι “κιτρινόμαυροι” αποφασίσουν να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδας, η μεταγραφή θα γίνει. Πρώτα όμως θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για κάτι πιο “δυνατό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X