"Καλύτερα νίκες, παρά βραβεία"

Γέμισαν βραβεία στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής, όπως το ψήφισε ο κόσμος και η ειδική επιτροπή, παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος άσος, εμφανώς ικανοποιημένος τόνισε για τη βράβευσή του:

“Αυτό το βραβείο έχει πολύ μεγαλύτερη αξία όταν γνωρίζω ότι το γκολ που πέτυχα μας έδωσε τρεις βαθμούς. Είτε πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γκολ, είτε για ένα απλό γκολ, εμένα με κάνει ακόμα περισσότερο χαρούμενο.

Το καλύτερο θα είναι η ομάδα να παίρνει τις νίκες και τους βαθμούς όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Είτε σκοράρω εγώ, είτε κάποιος άλλος συμπαίκτης μου είναι πολύ καλό για την ομάδα. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε”.

Τη βράβευση στον Έλντερ Μπαρμπόσα έκανε ο κ. Μανώλης Βαβουράκης, ο οποίος είναι ένας εκ των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ και τόνισε χαρακτηριστικά:

“Από την προηγούμενη σεζόν έδειξε ο Μπαρμπόσα τα στοιχεία του. Εγώ εύχομαι να τον ξαναβραβεύσω μετά από γκολ που θα έχει πετύχει στον Ολυμπιακό”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X