"Δεν ήρθα για βραβεία, αλλά για να εξελιχθώ"

Γέμισαν βραβεία στα Σπάτα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον βραβεύθηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 11ης αγωνιστικής και μίλησε τόσο για το βραβείο όσο και για τη νέα θέση του που τον βοηθάει να σκοράρει.

“Είχα πετύχει ένα υπέροχο γκολ σ’ εκείνο το ματς. Έκανα μια καλή κούρσα και δέχθηκα τη μπάλα από τον Μπαρμπόσα. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για μας και μας βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη”, τόνισε αρχικά ο Σουηδός, ο οποίος καθυστέρησε αρκετό καιρό να παραλάβει το βραβείο του επειδή η Super League περίμενε την οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για να ολοκληρώσει την ψηφοφορία. Ο Γιόχανσον αναφέρθηκε και για το νέο ρόλο που έχει μέσα στο γήπεδο:

“Με τη νέα θέση έγινε πιο εύκολο για μένα το να σκοράρω. Πατάω περισσότερο στην περιοχή με τη νέα θέση και συνήθως με βοηθάει να δημιουργώ ευκαιρίες, συμμετέχοντας στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, αλλά και να σκοράρω”.

Σε ότι αφορά στη βράβευσή του υποστήριξε:

“Ο πρώτος μου στόχος δεν ήταν να κατακτήσω πολλά βραβεία, αλλά να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι το πέτυχα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω και στο μέλλον”.

Το βραβείο στον Γιάκομπ Γιόχανσον παρέδωσε ο κ. Ντάνις Ιορδάνου, εκ των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

“Ο Γιόχανσον είναι ένας ποδοσφαιριστής που τιμά γενικότερα το ελληνικό ποδοσφαιρο και ειδικότερα την ομάδα μας. Δε χρειάζεται να λες πολλά για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές. Ούτε ο ίδιος άλλωστε το επιθυμεί. Ό, τι έχει να κάνει το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να μείνει πολλά χρόνια κοντά μας, να είναι υγιής και να “γευθεί” τους τίτλους που του αξίζουν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X