Ο Άρθο, ο Όλσον και ο Φιγκέρας

Αυτός είναι ο Ζόρντι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορεί να θέλει να πουλήσει τον Θέσαρ Άρθο, όμως από την πλευρά του ποδοσφαιριστή τονίζεται ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει μεσούσης της περιόδου για να πάει οπουδήποτε.  Αυτό σημαίνει ότι «παγώνει» η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού. Η άκρως δελεαστική περίπτωση του Γιόνας Όλσον ωστόσο, εξακολουθεί να «παίζει», αφού ο Σουηδός στόπερ της Γουέστ Μπρομ μπορεί να συμφωνήσει από τώρα για τη νέα σεζόν.

Στο μεταξύ αν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο για τον Ζόρντι Φιγκέρας, ο οποίος «έπαιξε» στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ προ ημερών, μπορεί να ανακαλύψει ενδιαφέροντα πράγματα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπέτις έχει… σκοτεινό παρελθόν.  Ο 28χρονος γυρολόγος αριστεροπόδαρος στόπερ, βρίσκεται μεν από το 2013 στην ομάδα της Ανδαλουσίας, ωστόσο την 5ετία 2009-2013 πρόλαβε να παίξει σε 7 (!) ομάδες, εντός και εκτός Ισπανίας! Αυτό λέει πάρα πολλά για την ποιότητά του.

Το χειρότερο όμως από όλα, είναι ότι είναι στο στόχαστρο τόσο της αστυνομίας όσο και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Γενικότερα της δικαιοσύνης. Ο λόγος; Το όνομά του είναι ανάμεσα σε αυτά τα οποία είναι μπλεγμένα σε σκάνδαλο στημένων αγώνων. Στην ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δε θα ήθελαν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που να είναι μπλεγμένος σε περίεργες υποθέσεις.

Πηγή: pamesports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X