Μόνο οι δύο τους

Μόνο οι δύο τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν φανερό εδώ και καιρό, αλλά κάθε μέρα επιβεβαιώνεται και περισσότερο. Το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr είναι υπόθεση δύο ατόμων. Του συγκλονιστικού Καπίρη που μετά από το ιαπωνικό πρωτάθλημα, το πορτογαλικό, το ΝΒΑ, έριξε σωστή πρόβλεψη και στο Euro cup. Και από κοντά ο Καπετανάκος, που διάβασε καλά πως θα πάει το παιχνίδι ο Πογιέτ και πληρώθηκε από το under της ΑΕΚ. Οι υπόλοιποι; Κλάφτα Χαράλαμπε. Πήγαν τα πουλάκια μου στην Αγγλία και έφαγαν τα μούτρα τους μεγαλοπρεπέστατα. Να δούμε τι θα συμβεί την Πέμπτη, με πλούσιο πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και την Interwetten να δίνει εξαιρετικές αποδόσεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΠΑΟΚ – ΚΑΛΛΟΝΗ     ΠΑΟΚ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -1  (1,60)
Τα κύπελλα συνήθως δεν έχουν ενδιαφέρον, αλλά σήμερα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ που θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση ψάχνει εξιλέωση με την Καλλονή, που έχει στόχο μόνο την επιβίωση στο πρωτάθλημα.

MΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΟΚ – ΚΑΛΛΟΝΗ UNDER 2,5  GOAL (2,60)
Έχω την εντύπωση ότι λόγω άγχους ο ΠΑΟΚ δεν θα ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Καλλονής. Ναι μεν πιστεύω ότι θα προκριθούν οι γηπεδούχοι, αλλά με χαμηλό σκορ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΟ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ under 73,5 ημίχρονο (1.90)

Ο ΠΑΟ μετά τα όσα έγιναν με την Μάλαγα θα μπει πιο προσεχτικά στο παιχνίδι με στόχο να κλειδώσει με την άμυνα του τους Σέρβους. Με δεδομένο και ότι ο ΠΑΟ επιθετικά δεν… ανοίγει το παιχνίδι του πάμε σε χαμηλό σκορ στα πρώτα 20 λεπτά.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΟΞΦΟΡΝΤ Χ (3,20)
Πρώτος τελικός του Λιγκ Τρόφι. Τις δυο ομάδες τις χωρίζει μεν μια κατηγορία, αλλά όχι και άβυσσος αγωνιστική. Η Μίλγουολ δεν είναι ομάδα έδρας, η Όξφορντ κυρίως είναι ομάδα για τα εκτός έδρας. Πάμε στην ισοπαλία και βλέπουμε.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΡΥΘ. ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός Over 76,5 πόντοι (1,55)
Δύσκολη μέρα στοιχηματικά χωρίς πολλές καθαρές επιλογές, οπότε πάω σε κάτι σχετικά ασφαλές. Το ΟΑΚΑ είναι φόβητρο και αποτελεί… κόμπλεξ για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Οι επιτυχίες που είχε στο παρελθόν ο ΠΑΟ συντηρούν ακόμη μια θετική αύρα υπέρ του. Σίγουρα ο φετινός Παναθηναϊκός δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά απέναντι σε αντιπάλους επιπέδου Αστέρα έχει τον τρόπο.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΙΡΗΣ 68,4

2.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 61

3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 56,64

4.ΤΣΙΛΗΣ 51,95

5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 33,97

* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X