"Ο Ματέι φεύγει από τώρα"

"Ο Ματέι φεύγει από τώρα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το καλοκαίρι είχε σκοπό να ασχοληθεί η ΑΕΚ με την απόκτηση του Κοσμίν Ματέι, αλλά για χειμερινή κίνηση της προκύπτει. Και αυτό διότι ο 24χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, αποχωρεί άμεσα από τον Ντιναμό Βουκουρεστίου. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο προπονητής της Ντινάμο, Μιρτσέ Ρέντνιτς. “Με τον Ματέι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το καλοκαίρι κάναμε μια κουβέντα και του έκανα πρόταση να επεκτείνει το συμβόλαιο του και αρνήθηκε. Συμφώνησα μαζί του να παίξει εδώ για άλλους έξι μήνες, αλλά ήταν αποφασισμένος να φύγει τον χειμώνα. Ο Ματέι θα φύγει τώρα και δεν τον υπολογίζω πλέον καθόλου. Ο Ματέι έχει, απ’ ότι ξέρω, έχει ήδη μια πρόταση” ήταν τα λόγια του τεχνικού της Ντιναμό στο ρουμανικό “Mediafax”.

Πλέον όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση άμεσα για να αποκτήσει τον Ματέι. Μάλιστα υπήρξε τις τελευταίες ώρες έντονη φημολογία, πως πρόκειται για μια υπόθεση που είναι θέμα ημερών για να κλείσει για την Ένωση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X