Ο Βαντίγιο έχει το ...πακέτο

Ο Βαντίγιο έχει το ...πακέτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άλβαρο Βαντίγιο, για την περίπτωση του οποίου σας ενημέρωσε το βράδυ της Δευτέρας (11/1) το enwsi.gr, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο 21 ετών Ισπανός άσος κερδίζει πόντους στις προτιμήσεις των υπευθυνων της ομάδας, αφού συνδυάζει αρκετά από τα στοιχεία που επιθυμούν. Βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπέτις, ψάχνει την ευκαιρία του για να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, δεν θεωρείται απαγορευτική περίπτωση για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ένωση.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και στην ΑΕΚ μπορούν από τώρα να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Προτεραιότητά τους όμως δεν είναι η ενίσχυση για την επόμενη σεζόν. Αυτό που επιθυμούν είναι να φέρουν έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να παίξει άμεσα και να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και συγχρόνως να αποτελέσει μια μεταγραφική κίνηση με προοπτική για την νέα αγωνιστική περίοδο που είναι πιθανό να βρει τον Δικέφαλο ξανά στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ο Βαντίγιο “αρέσει” στους ανθρώπους της Ένωσης και από τη στιγμή που δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Μπέτις, είναι “ανοιχτός” στο ενδεχόμενο συμφωνίας του με την ελληνική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X