Παίρνει το ...ξεχασμένο βραβείο και ο Γιόχανσον

"Θα μείνουν εδώ και θα παίξουν στην Ευρώπη με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αύριο το μεσημέρι θα γίνει η βράβευση των Γιάννη Ανέστη και Έλντερ Μπαρμπόσα για τις διακρίσεις τους στην 17η αγωνιστική της Super League, αλλά δε θα είναι οι μοναδικοί παίκτες της ΑΕΚ που θα βραβευθούν. Μαζί τους θα σηκώσει …κούπα και ο Γιάκομπ Γιόχανσον για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Λογικό είναι να αναρωτηθεί κάποιος: “Που το θυμηθήκατε μετά από τόσο καιρό”; Όχι εμείς, αλλά η Super League, αφού τη συγκεκριμένη αγωνιστική ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το ματς αυτό όμως δεν άρχισε ποτέ και μέχρι να εκδιακασθεί η έφεση των “πράσινων” δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία μεταξύ των φιλάθλων, αφού υπήρχε ενδεχόμενο να γίνει τελικά το παιχνίδι.

Μετά όμως και την εκδίκαση της υπόθεσης, στην οποία απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού, έκλεισε η ψηφοφορία κι έτσι ο Γιάκομπ Γιόχανσον με το 36% των προτιμήσεων του κόσμου και της επιστροπής, ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 11ης αγωνιστικής. Γι’ αυτό και θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που αύριο θα πάρει βραβείο.

Στιγμιότυπο 2016-01-13, 13.40.42

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X