Τους ...τελειώνει και πάει στους "8"

Το πείραμά σου πέτυχε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στον φετινό θεσμό του κυπέλλου, η οποία μέχρι στιγμής έχει μόνο νίκες σε όσες αναμετρήσεις κι αν έχει δώσει, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της. Για τον λόγο αυτό, ο στόχος του Γκουστάβο Πογιέτ και των ποδοσφαιριστών του στη σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (17:15, LIVE enwsi.gr) είναι διπλός. Αρχικά να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τη φάση των “8” του κυπέλλου και κατά δεύτερο λόγο να κατακτήσουν μία ακόμα νίκη με “καθαρό” σκορ, έτσι ώστε να συνεχίσουν το σερί τους στη διοργάνωση.

Μέσα στο 2016 η Ένωση έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο και σήμερα θέλει να αυξήσει τις επιτυχίες της απέναντι στην ομάδα που της έκανε τη …ζημιά, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2015, στο φινάλε του α’ γύρου της Super League.

Ο Πογιέτ έχει αφήσει εκτός αποστολής τον τραυματία Αλαϊν Μπαρόχα και τους Άρθο, Γκάλο, Τζανετόπουλο και Κρισάντους για λόγους τακτικής, ενώ για μια ακόμα αναμέτρηση αναμένεται να κάνει ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν στο πρωτάθλημα.

Το enwsi.gr θα είναι στο Ολυμπιακό στάδιο με τους Κώστα Τσίλη, Σταύρο Καζαντζόγλου και Μανώλη Βογιατζάκη να σας μεταφέρουν όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X