Στο στόχαστρο ο Ματέι

Στο στόχαστρο ο Ματέι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν σαφές πως εδώ και αρκετές ημέρες η ΑΕΚ ήταν έντονα κινητική για την απόκτηση ενός τουλάχιστον εξτρέμ, ο οποίος θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ωστόσο για διάφορους λόγους δεν διαφαινόταν κάποια επίσημη κίνηση, κάτι το οποίο φαίνεται ν’ αλλάζει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Όπως αναφέρει η «ΩΡΑ των σπορ», ο Κοσμίν Γκαμπριέλ Ματέι από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, μοιάζει ως ένας από τους επικρατέστερους για τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φαίνεται πως προσπαθεί να λειάνει το έδαφος της απόστασης των δύο πλευρών. Μάλιστα, λέγεται πως πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» ήταν να «κλείσουν» τον Ματέι για την επόμενη σεζόν ως ελεύθερο, μιας και το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ βολιδοσκοπεί την κατάσταση για να κάνει κίνηση άμεσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X