Αποφασίζει ο νέος

Καντίρ και Βαντίγιο τσεκάρει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (11/1) ότι στην ΑΕΚ έχουν προταθεί δύο ποδοσφαιριστές της Μπέτις, οι οποίοι αγωνίζονται στα άκρα της επιθετικής τριάδας και ενδεχομένως να απασχολήσουν τους ανθρώπους του Δικεφάλου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Φουέντ Καντίρ και ο Άλβαρο Βαντίγιο δεν έχουν τον χρόνο που επιθυμούν στην ισπανική ομάδα και ήδη εδώ και καιρό έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Χθες η Μπέτις αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Σεββίλη και υπέστη “βαριά” ήττα με σκορ 4-0 για το Copa Del Rey, με τον Καντίρ αρχικά να βρίσκεται στον πάγκο, αλλά στη συνέχεια να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για το τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης. Ο νεαρός Βαντίγιο έμεινε εκτός αποστολής από τον υπηρεσιακό προπονητή, Χουάν Μερίνο.

Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι τις εξελίξεις με τον νέο τεχνικό της Μπέτις, ο οποίος ουσιαστικά και θα αποφασίσει για όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Ποιους θα διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και για ποιους θα δώσει έγκριση ώστε είτε να παραχωρηθούν δανεικοί, είτε ελεύθεροι, είτε ακόμα και με μεταγραφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν προς το παρόν εξελίξεις με τους συγκεκριμένους παίκτες στο θέμα του εξτρέμ για την ΑΕΚ, αν και όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, στον Δικέφαλο έχουν θέσει ξανά ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X