Εξωτερικό ή... ΑΕΚ για Ανάκογλου

Ανανεώνει και φεύγει ο Ανάκογλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως ο Ανταμ Τζανετόπουλος, έτσι και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, αλλά και ο Δημήτρης Ανάκογλου επί των ημερών του Γκας Πογιέτ δεν βρίσκουν θέση στα πλάνα του.

Μάλιστα, ο μέχρι πρόσφατα αρχηγός της ΑΕΚ έχει να παίξει από το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική στα τέλη Σεπτέμβρη και έκτοτε δεν μπαίνει σε αποστολή ούτε για τα ματς Κυπέλλου, ενώ τον είδαμε να παίζει μόνο στο φιλικό με την Εθνική Αστέγων (είχε παίξει και κόντρα στην Κ20).

Ο Ανάκογλου ζήτησε να φύγει δανεικός για να βρει ομάδα να παίξει μέχρι το καλοκαίρι. Η ΑΕΚ έδωσε το «ΟΚ» μιας και ο Πογιέτ δεν τον υπολογίζει, τονίζοντας του ωστόσο ότι δεν του λύνει το συμβόλαιο. Ο Δέλλας στον Ατρόμητο ζήτησε την απόκτηση του, αλλά στην συνάντηση με τον Σπανό προχθές ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου του ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρουν δανεικούς παίκτες από άλλη ελληνική ομάδα. Ενδιαφέρον υπήρχε και από Ηρακλή, Βέροια και Λεβαδειακό, αλλά δεν «ψήνεται» η πλευρά του παίκτη. Οπότε μόνη λύση μοιάζει το εξωτερικό, ειδάλλως θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X