Δυνατά και για σέντερ φορ

Το επόμενο στοίχημα του Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πολλά μέτωπα κινείται αυτήν την περίοδο μεταγραφικά η ΑΕΚ. Το θέμα του μεσοεπιθετικού, του εξτρέμ που θα μπορεί να παίξει στη δεξιά πλευρά, αλλά και πίσω από τον φορ είναι η βασική προτεραιότητα, με τους “κιτρινόμαυρους” να κοιτούν με ενδιαφέρον τις επιλογές των Καντίρ (κυρίως) και Βαντίγιο που ανήκουν στη Μπέτις και σας αποκάλυψε το enwsi.gr. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και για το θέμα του επιθετικού.
Η αρχική σκέψη ήταν η μεταγραφή να προχωρούσε από τη στιγμή που θα λυνόταν το συμβόλαιο του Κρισάντους, ο οποίος εδώ και ημέρες είναι ξένο σώμα για την ομάδα. Ωστόσο, με δεδομένο πως δεν μπορεί η ΑΕΚ να βαδίζει δίχως να έχει ακόμα μια επιλογή για επιθετικό – σε σειρά παιχνιδιών που φέρνουν κόπωση, τραυματισμούς και τιμωρίες – και έτσι δεν περιμένουν το φινάλε με τον Νιγηριανό, αλλά κοιτούν κάποιες επιλογές που έχουν ήδη επιλέξει.
Πηγές του enwsi.gr μάλιστα δεν απέκλειαν η πρώτη χρονικά μεταγραφή της ΑΕΚ να αφορά τον σέντερ φορ. Οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Πογιέτ θα έχουν νέα συνεργασία μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και θα προκρίνουν συγκεκριμένα ονόματα, ώστε ο Ουρουγουανός να επιλέξει ποιος ταιριάζει περισσότερο για τα θέλω του στην επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X