LIVE η μάχη κορυφής της ΑΕΚ

LIVE η μάχη κορυφής της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση της “ΑΕΚ της Καρδιάς” για την 11η αγωνιστική της Α2 ανδρών κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας, στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης», θα έχουν οι φίλοι της Ένωσης, με το ντέρμπι της αγωνιστικής να μεταδίδεται από την ΕΡΤ2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δημόσια Τηλεόραση στηρίζει και αυτή τη σεζόν το ελληνικό βόλεϊ, καθώς από την αρχή της περιόδου μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Αυτή την εβδομάδα και πάντα με γνώμονα την προβολή και προώθηση του αθλήματος της πετοσφαίρισης, το τηλεοπτικό ενδιαφέρον θα στραφεί στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 17:00 όλη η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την συχνότητα της ΕΡΤ 2 το μεγάλο ντέρμπι του Β’ ομίλου της Α2 Ανδρών μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και της ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X