Η (τελευταία) ευκαιρία στον Βάργκας

Η (τελευταία) ευκαιρία στον Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια πως πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Γκας Πογιέτ ήταν επιεικώς προβληματισμένος με την περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος όχι μόνο κουβαλούσε εκείνη την αποβολή στο ματς με τον Αστέρα, αλλά και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έδειχνε αδιάφορος. Παρόλα αυτά ο τεχνικός της ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον Βάργκας. Κυρίως διότι στο ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο μπήκε στην ενδεκάδα από το… παράθυρο λόγω της αδιαθεσίας του Μπουονανότε, είχε δώσει την ασίστ στον Μπαρμπόσα. Ακολούθησε το γκολ που πέτυχε ο Βενεζουελάνος στη Λιβαδειά και η νέα ασίστ στον Μπαρμπόσα στο ματς με την Ξάνθη.

Ο Πογιέτ βλέπει τον Βάργκας να βελτιώνεται. Προφανώς και περιμένει ακόμα περισσότερα απ’ αυτόν, με βάση και την ποιότητα του. Θα συνεχίσει να του δίνει ευκαιρίες, αλλά αυτές θα είναι και οι τελευταίες που θα πάρει από τον Ουρουγουανό τεχνικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X