Η Αγγλία ξανά σε πρώτο πλάνο για επιθετικό

Εικόνες από την άφιξη του Πογέτ στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση Ν΄Ζόγκμπια δεν προχωράει για την ΑΕΚ, αλλά όπως φαίνεται στην Ένωση επιμένουν να κοιτούν προς την Αγγλία για τον “εκλεκτό” της γραμμής κρούσης. Οι τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν στα υπόψιν τους μια συγκεκριμένη περίπτωση επιθετικού, ο οποίος ep;ishw αγωνίζεται στη συγκεκριμένη χώρα και αυτή τη στιγμή δείχνει να αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων του Δικεφάλου.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτή η περίπτωση που τσεκάρουν οι “κιτρινόμαυροι”. Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, αλλά και γενικά στην Ιβηρική Χερσόνησο βρίσκονται στα υπόψιν τους και μέσα στις επόμενες μέρες θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Πρώτα για επιθετικό και στη συνέχεια, αν και εφόσον φτάσει στην ΠΑΕ επίσημη πρόταση για τον Θέσαρ Άρθο, θα κινηθούν και για κεντρικό αμυντικό.

Αυτή τη στιγμή το μόνο βέβαιο είναι ότι στην ΑΕΚ δε βιάζονται για να κάνουν την κίνησή τους. Υπάρχουν άλλωστε αρκετές μέρες μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Πρώτα περιμένουν τις εξελίξεις με τον συγκεκριμένο επιθετικό από το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά συγχρόνως εξετάζουν κι όλες τις εναλλακτικές, έτσι ώστε αν δεν προχωρήσει αυτή η περίπτωση να είναι έτοιμοι για το επόμενό τους βήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X