Προς εσωτερική λύση με τον Κούπερ

Απόφαση για τον Κούπερ με καθαρό μυαλό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις προπονήσεις επιστρέφει απόψε η μπασκετική και άπαντες περιμένουν να τελειώσει και το ζήτημα που προέκυψε με τον Ντι Τζέι Κούπερ. Οι επαφές που υπήρξαν και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έδειξαν πως η υπόθεση οδεύει προς εκτόνωση και πρόθεση όλων είναι να λυθεί το θέμα εσωτερικά. Βέβαια, αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο είναι ο Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και ο Σλοβένος τεχνικός εμφανίζεται πολύ πιο ήρεμος σε σχέση με το Σαββατόβραδο.

Στη διοίκηση είχαν την πρόθεση να ρίξουν τους τόνους και να αποφασίσουν με καθαρό μυαλό. Γι’ αυτό και ο Αμερικανός δεν κλήθηκε σε απολογία, ενώ δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου για να συζητήσει το θέμα. Η σκέψη είναι ο Κούπερ να πάει στην προπόνηση, να ζητήσει συγνώμη από τον Ζντοβτς και ενδεχομένως να του επιβληθεί πρόστιμο και το ζήτημα να ολοκληρωθεί εκεί.

Στην ΑΕΚ θέλουν να επικρατήσει ηρεμία στην ομάδα. Να δουλέψει επιτέλους ως σύνολο και να προχωρήσει για τη συνέχεια. Ειδικά αυτήν την εβδομάδα, όπου υπάρχει στο τέλος η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον. Και με δεδομένο το κενό που υπάρχει στη θέση του πλέι μέικερ, αλλά και την εκτίμηση στις αγωνιστικές ικανότητες του Κούπερ, είναι υπερπολύτιμος για τη «Βασίλισσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X