Ο Πογιέτ την απόφαση για τη μεταγραφή

"Γι' αυτό είμαι ικανοποιημένος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετές ώρες διήρκησε χθες η συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ με θέμα τόσο τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας όσο και τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ. Το γεγονός ότι ο  Γκουστάβο Πογιέτ μάλιστα έβαλε τέλος στις συζητήσεις για τον Ν’ Ζόγκμπια, ουσιαστικά ανοίγει έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων και συζητήσεων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες ήδη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει δώσει στον προπονητή της ΑΕΚ μια λίστα με τρεις περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίοι διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στα “θέλω” του Πογιέτ. Η Ιβηρική Χερσόνησος μάλιστα είναι ένα μέρος στο οποίο έχουν ρίξει “ματιές” οι υπεύθυνοι της ομάδας, ενώ τα ονόματα των Ουσάμα Ασαϊντί και Φαμπιάν Μουνιός, για τα οποία έχετε ήδη διαβάσει στο enwsi.gr, παραμένουν πάντα στο “μπλοκάκι” τους.

Ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός επίσης έχει υπόψιν του κάποιες περιπτώσεις παικτών που ενδεχομένως να μπορούσαν να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας και να κάνουν άμεσα τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Για τον λόγο αυτό ο Πογιέτ είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση και θα καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις, στις οποίες θα επικεντρωθούν οι συζητήσεις τις επόμενες μέρες. Βιασύνη δεν υπάρχει και το μόνο βέβαιο είναι ότι στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για φέτος αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Σε ότι αφορά στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, γύρω στα μέσα του μήνα αναμένονται εξελίξεις τόσο με την περίπτωση του Κρισάντους όσο και μ’ αυτή του Άρθο, με τους διοικούντες την ομάδα να έχουν ήδη δεχθεί κρούση από συλλόγους του εξωτερικού και να περιμένουν πλέον τις επίσημες προτάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X