Κορδέρο: "Περίμενα καιρό την ευκαιρία μου"

Κορδέρο: "Περίμενα καιρό την ευκαιρία μου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την απόδοσή τους στη νίκη επί της Σκόντα Ξάνθης είναι αναμφισβήτητα ο Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός μέσος πήρε για δεύτερο διαδοχικό ματς την ευκαιρία από τον Γκουστάβο Πογιέτ και τον δικαίωσε. Λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης τόνισε στην κάμερα των καναλιών novasports:

“Περίμενα όλο τον χρόνο να μου δώσει ο προπονητής μια ευκαιρία και να την εκμεταλλευθώ. Ελπίζω και στα επόμενα παιχνίδια να συνεχίσω να παίρνω χρόνο συμμετοχής, να αποκτώ ρυθμό και να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε πάρα πολύ”.

Για τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα υποστήριξε:

“Είναι το καλό που έχει αυτή η ομάδα. Ανεξαρτήτως ποιος παίζει το κάνει εξίσου καλά όπως και ο συμπαίκτης του κι αυτό είναι πιο σημαντικό. Βάζουμε δύσκολα στον προπονητή γιατί σε κάθε παιχνίδι κανένας δεν γνωρίζει αν παίζει ή όχι κι αυτό είναι καλό για την ομάδα”.

Σε ότι αφορά στο σερί που δημιουργεί η ΑΕΚ ο Κορδέρο είπε:

“Φυσικά μπορούμε να συνεχίσουμε το σερί. Γι’ αυτό προσπαθούμε στις προπονήσεις και δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X