«Επαιζε Ξάνθη εναντίον… Ξάνθης και κέρδισε η ΑΕΚ»

Δεν άντεξε και ο Λουτσέσκου: «Υπερπροστασία του Ολυμπιακού από διαιτησία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Ξάνθης να πάρει κάτι θετικό από το ΟΑΚΑ σήμερα έκανε λόγο ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής των Ακριτών σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου «Πρώτα από όλα να πω ότι η ΑΕΚ είναι πολύ ωραία ομάδα. Μία από τις καλύτερες και μπορεί να παλέψει και να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό δίχως πρόβλημα. Έχει ποιοτικούς παίκτες και οργάνωση στο παιχνίδι της. μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται και θέλω να πω συγχαρητήρια για τον προπονητή τους. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι. με αρκετό φόβο. Και δεν ελέγξαμε καθόλου την μπάλα, χάναμε την μπάλα πολύ στο κέντρο και η ΑΕΚ είχε γρήγορη μετάβαση στο παιχνίδι της.

Μετά τα 15 λεπτά αποφύγαμε την εύκολη ανάπτυξη της ΑΕΚ και στις 2 ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ έγιναν από μεγάλες ομάδες στις οποίες ο Αραβίδης ξεγέλασε τους παίκτες μας. Με τύχη τελικά έμεινε το σκορ ως είχε και μετά κάναμε το δώρο και η ΑΕΚ έκανε το γκολ. Μετά η ΑΕΚ είχε το έλεγχο, αλλά είχαμε γκολ και ευκαιρία. Στο β’ η ΑΕΚ σκόραρε ένα γκολ δίχως άλλη ευκαιρία. Εμείς χάσαμε πέναλτι μετά από ωραία ενέργεια μας στην κόντρα. Όπως έγινε και στα τελευταία λεπτά με μεγάλη ευκαιρία.

Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ, η Ξάνθη αντιμετώπισε σήμερα την… Ξάνθη και το κέρδισε η ΑΕΚ. Δώσαμε δώρο στο γκολ, χάσαμε πέναλτι. Δύσκολο έτσι να αντιμετωπίσεις αυτές τις ομάδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X