Εγινε η προσφυγή του Τσάβες

Αυτός είναι ο Τσάβες (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο βήμα έγινε. Αν και υπάρχει έντονο μυστήριο για τα κίνητρα στην κατάθεση προσφυγής από τον Κρίστιαν Τσάβες και αν εμπλέκεται η ΑΕΚ στην υπόθεση, το δεδομένο που επιβεβαιώνεται από κάθε πλευρά είναι πως ο παίκτης κίνησε τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος. Η είδηση έπεσε ως βόμβα στα Γιάννινα και πηγές από την πόλη ανέφεραν πως υπάρχει έκπληξη και δυσφορία για τη στάση του Αργεντινού χαφ.

Οι πρώτες πληροφορίες από την ΑΕΚ δείχνουν πως δεν υπάρχει άμεση ενασχόληση με την περίπτωση του Τσάβες. Ενδεχομένως ο Αργεντινός να αποτελέσει μια λύση αν και εφόσον μείνει ελεύθερος στην αγορά, αλλά η Ενωση δεν κρύβεται πίσω από την προσφυγή του παίκτη. Οι σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΣ είναι εξαιρετικές και κάποιες πηγές έφεραν να υπάρχουν ακόμα και επαφές για τη μεταγραφή.

Όπως και να έχει, όλα θα φανούν σύντομα. Ο Τσάβες φαίνεται πως έκανε κίνηση για να μείνει ελεύθερος και να αποφασίσει εκείνος για το μέλλον του. Αν η ΑΕΚ θα στραφεί στην προοπτική του 29χρονου Αργεντινού είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίαν συντόμως. Η Ενωση πάντως δεν είναι αυτή που ώθησε τον παίκτη να κάνει προσφυγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X