Σολτάνι: "Να κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια"

Σολτάνι: "Να κοιτάξουμε την ΑΕΚ στα μάτια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Σολτάνι, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Novasports.gr τόνισε πως με καλή αμυντική λειτουργία και με καθαρό μυαλό στην επίθεση, θα καταφέρει η ακριτική ομάδα να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα από το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Ακόμα πρόσθεσε, πως αν και η ομάδα δεν έχει επίσημο παιχνίδι στα πόδια της μέσα στο 2016, είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία ώστε να παρουσιαστεί πιο ξεκούραστη από την Ένωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, την έχουμε παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια να παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας. Θα πρέπει να έχουμε συνοχή, να μην επιτρέψουμε να φτάσει στην περιοχή μας και να εξαντλήσουμε όποια πιθανότητα έχουμε στο επιθετικό κομμάτι, ώστε να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Για εμάς δεν είναι ό,τι καλύτερο το ότι προερχόμαστε από αγωνιστική απραξία αντιθέτως με την ΑΕΚ, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα πιο φρέσκοι εφόσον δεν αγωνιστήκαμε. Είμαι αισιόδοξος για την νίκη, δεν έχει σημασία αν ο αντίπαλός μας έιναι η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός, γιατί έχουμε αποδείξει μέσα στη χρονιά, ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε αρκεί να το πιστέψουμε.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X