«Ξύπνα Βασίλη»!

«Ξύπνα Βασίλη»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo-γηπεδο…Δεν πρόκειται για ένα απλό «ποδαρικό στο 2016» αυτό, που θα κάνει η ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑκαταραμένο», με αντίπαλο «τον Πλατανιά της Θράκης», την «κόκκινη» Ξάνθη! Θα πρόκειται για ένα σημαδιακό γεγονός, με σύνθεση του τα εκατομμύρια από τις «κιτρινόμαυρες» ευχές, ώστε αυτή η εντός έδρας «πρώτη» της ΑΕΚ να είναι η τελευταία , πριν από την θεμελίωση του «Αγια Σοφιά»! Αν ούτε μέσα στο 2016 δεν μπουν στον ιδιόκτητο ιερό ΑΕΚοχώρο της Νέας Φιλαδέλεφειας η μπουλντόζα και τα Βοσποροφερμένα θεμέλια, σημειώστε τη λέξη: «Π-ο-τ-έ»!

Οπότε θα αναγκαστούν να σταματήσουν και το άγριο κοροϊδίλικι τους οι συνεχιστές των προηγούμενων , στις ίδιες θέσεις, πολιτικών. Αναφερόμαστε, ως προς τους τωρινούς, στους Αλέξη κι Αλέκο, από τους οποίους τον δεύτερο θα τον τιμήσει, την Δευτέρα βράδυ, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, κατά την ετήσια εκδήλωση του. Εμείς και τον κ.Φλαμπουράρη θα επιμένουμε να τον θεωρούμε «φλάμπουρο φρούδων υποσχέσεων», όσο η άδεια για την έναρξη των έργων θα παραμένει «χαρτί τουαλέτας» στο γραφείο της μιας ή της άλλης διορισμένης και κομματικά κατευθυνόμενης τσαπαρδόνας!

Ναι, κ.Αλέκο, ναι! Σε πιστέψαμε και σε σένα στηρίξαμε τις ελπίδες μας για το γήπεδο, αλλά κάθε μέρα, που περνάει, όλο και πιο βαθύ γίνεται το κενό , που και με τα δικά σου χέρια, σπρώχνεται βίαια το Πανενωσίτικο δικαιωματικότατο αίτημα!
********************************************************************

…. Το ΑΕΚοποδαρικό της 9ης Ιανουαρίου 2016, στο … «ΟΑΚΑκό χρόνο να΄χει» (γιατί μόνο έτσι θα γλιτώσουμε και θα αρχίσουν να απομακρύνονται οι θύμησες, για τις «νύχτες Βαρθολομαίου», με τις καταστροφικές διακοπές από τους Αθηναιοδιαιτητές Σταύρο Τριτσώνη και Χαράλαμπο Καλογερόπουλο). Αυτό το Σάββατο για πρώτη και κύρια σκέψη θα είναι: «Επί τέλους, τι θα γίνει με τον μύθο περί την επαναστέγαση της ΑΕΚ, στον σπιτοναό της, στη Νέα Φιλαδέλφεια;»! Φυσικά και θα ακουστούν πάλι, από τις εξέδρες, τα συνθήματα για την «Αγια Σοφιά». ΄Εστω υπό το αμείλικτο ερωτηματικό: Γιατί, μήπως θα συγκινήσουν κανένα ; Όταν αποτελεί δεδομένο, κατά την τελευταία διετία, πως « Στης κουφής Βουλή την πόρτα, ΑΕΚ όσο θέλεις βρόντα»! ΄Όταν μας στέλνουν από τον ΄Αννα στον Καϊάφα , από τη μια Επιτροπή του δημαρχοκλητήρα, σε άλλη Επιτρ«οπή του κ…ου» (=κόσμου)!
***********************************************************************
kasnaferis-loutseskou-κασναφερης-λουτσεσκου….΄Εχει, όμως, και την αγωνιστική σημασία του το «ποδαρικό 2016» της ΑΕΚ με αντίπαλο την ομάδα των Γιώργου Κασναφέρη και Παπαδημητρίου. Την ομάδα των «ερυθρόλευκων» παικτών Μπέρτου, Γούτα (οργανικά ανήκουν στον ΟΣΦΠ, δανεικοί έχουν δοθεί στον Χρήστο Πανόπουλο) και Τσενάμο (με ιταλικές ρίζες) Σκουρτάϊ ή Σκούρτη (Αλβανού), που βύζαξαν στου Ρέντη, κατά τη νηπιακή ποδοσφαιρική ηλικία τους. Η ΑΕΚ ξεκινάει στα εντός έδρας, κατά τον β΄ γύρο με αντίπαλο την Ξάνθη, την οποία κοσμούν ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ πρωτότυπων ανακοινώσεων διαμαρτυρίας κι επηρεασμού των διαιτητών, ο ιδιοκτήτης Χρήστος Πανόπουλος.

Την σηματοδοτεί και ο πολύ καλός προπονητής , επικίνδυνος μονομάχος του Πογιέτ, ο Ρασβάν Λουτσέσκου (γιός του κορυφαίου Ρουμάνου, Μιρτσέα, που φεύγει πλέον από την Αγία Πετρούπολη και με 18 εκατομμύρια εγκαθίσταται στην Τραπεζούντα Σπορ). Αλλά και παίκτες , όπως οι Παντελής Καπετάνος (περαστικός, για λίγο, από την ΑΕΚ), Νιέτο (αριστεροπτέρυγος, με πανέμορφα γκολ στο ενεργητικό του ), Λουσέρο, Ερέα, Σολτάνι (Αλγερινός φασαριάκιας, τρελάκιας, αλλά απρόβλεπτος επιθετικός).

Δυναμικοί αρχηγοί οι Φλίσκας και Βασιλακάκης. Στα στόπερ ο τ.ΠΑΟΚτσής, αργός σε κίνηση Καρυπίδης, ο γυρολόγος κοτσιδομάλλης Λισγάρας. Από τα ακραία μπακ με επιθετική τάση και νευρώδης Μπαξεβανίδης. Από τους ξένους οι Γουάλας και Ντιμιτρόφ έχουν την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου. Γενικά πολύ καλή ομάδα, ιδίως όταν παίζει με την ΑΕΚ, αλλά στο ναδίρ όταν (κι αυτή) με τον ΟΣΦΠ
*************************************************************************
…. ΄Εχει την σημασία της η πιο πάνω αναφορά στα ονόματα, που συγκροτούν τον πρώτο εντός έδρα αντίπαλο της ΑΕΚ, για το 2016! Γpanopoulos-πανοπουλοςιατί διαπιστώνουμε , ότι εδώθεν πάλι κυριαρχεί μεταγραφικό αμόκ και για τον αγώνα οι περισσότεροι «αγρόν αγοράζουν». Επίσης, ότι λόγω 1-0 (με «Ροναλντίο γκολ του Ρόναλντ», όπως έγραψε ένας πολύ καλός φίλος μου στην εφημερίδα του, για τον Βάργκας , στο 30΄του αγώνα της Τετάρτης, στη Λιβαδειά) …τόχουν ρίξει στην σουβλατοκρεπάλη , με ή χωρίς πίτα και τζατζίκι!

Αλλοι δε, αντί να είναι εστραμμένοι προς την πολύ μεγάλη απειλή, που κουβαλάει, φορτωμένη στο πορτμπαγκάζ, η αποστολή της «Σκόντα» Ξάνθη, βρίσκονται ακόμη υπό την επήρεια της «μέθης» του 3-0, με τσικουδιά του Πλατανιά! Σε «θολούρα κεφαλιού τους», ούτε καν σκέφτονται και τους απασχολεί ,ότι στο ανεδρικό «ΟΑΚΑκά-στραβά- κι ανάποδα», ο Χρήστος Πανόπουλος είναι βέβαιος , πως θα τριτώσει το κάζο για την ΑΕΚ, μετά τους Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό!
************************************************************************

…. «Γηράσκουν» στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ και δεν εννοούν «να διδαχθούν» τα εξής πάρα πολύ σοβαρά και πραγματικά:
mantalos-μανταλος– ΟΤΙ ο πιο παλαιός, ο μαθουσάλας των ιδιοκτητών – ηγετών ΠΑΕ, στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Χρήστος Πανόπουλος στο 90% (…όχι στο 100%) των αντιπάλων του αγωνιστικά δεν χαρίζει …ούτε σαμπρέλα, από τη ρόζα-ρεζέρβα του αυτοκινήτου του. Ο ανακοινωσάκιας πατάει τέρμα το γκάζι, για να περάσει από πάνω η «Σκόντα», ακόμη κι αν πρόκειται «να λιώσει» την ομάδα, που συναντάει στον δρόμο, προπάντων αν αυτή είναι η ΑΕΚ.

Και μη ξεγελιέται κανένας, πως ο Χ.Π. έδωσε από καλοσύνη τον Πέτρο Μάνταλο στην ΑΕΚ, κατά την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δεν ήταν στο τσάμπα. Ο Χ.Π. με τις τέλειες διασυνδέσεις στο ελληνικό ποδοσφαιρικό τοπίο δεν αφήνει το παραμικρό στην τύχη, ακόμη και σε … «δίτερμα» στα Πηγάδια. Πανίσχυρο «όπλο»-ατού , που είχε στα Κέντρα Εξουσίας της Αθήνας, ήταν ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. Ο αξέχαστος δημοσιογράφος (παρουσιαστής στην τηλεόραση και σπήκερ ποδοσφαιρικών αγώνων στην ΥΕΝΕΔ) , δικηγόρος (με εξειδίκευση στην αθλητική δικαιοσύνη) και παράγοντας (πέρασε αστραπιαία κι από πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας , αποδεκτός από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ενώ η ΑΕΚ απουσίαζε, λόγω Γ΄ ή Β΄Εθνικής).
**************************************************************************

dimitriadis-papadimitriou-δημητριαδης-παπαδημητριου– «Τρομερό» δίδυμο στον πάγκο και στα αποδυτήρια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, ο Παπαδημητρίου, που είναι ο μοναδικός αναντικατάστατος, στο Τμήμα, με πάρα πολύ «βαριά» άποψη στα παραγοντικά και στα προπονητικά. Σε αυτόν και τον Νίκο Κεχαγιά ο ιδιοκτήτης έχει χαρίσει την διαχρονική εμπιστοσύνη του. Ενώ γνωστό, ότι από τους προπονητές, που κατά καιρούς τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα του, τον Γιάννη Ματζουράκη έχει στην κορυφή. Δίδυμο, από πέρσι, με τον Παπαδημητρίου ο «Κασνα»!

Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής, με τον οποίο ο ΟΣΦΠ είχε πάντοτε ήσυχο το κεφάλι του, προτίμησε τη στενωπό του ποδοσφαιρικού παράγοντα- τιμ μάνατζερ, αντί για ΚΕΔ και σία. ΄Όχι στον τομέα του , την διαιτησία, γιατί δεν ανεχόταν την διαιώνιση του «μια ζωή δεύτερος, στην πλάτη του Κύρου Βασσάρα»! Ό,τι συμβαίνει και με τον Τάσο Κάκο! Ο Γιώργος Κασναφέρης δούλεψε στην ΠΑΕ Ξάνθη, μετά στον Λεβαδειακό του Γιάννη Κομπότη και γύρισε στα Πηγάδια. Ο «Κασνα» είναι σε ρόλο-αποστολή, που συσχετίζεται με την διαιτητική προέλευση και γενικά καριέρα του.

Αυτή την εποχή μεταφορικά διαθέτει «Καζλάνικοφ» στην διάθεση του. Είναι ο άλλοτε Αθηναίος συνάδελφος του , ο Χρήστος Γενναίος, ο οποίος συμμετέχει στην ΚΕΔ, με τους Σωμαρακάκη, Νταμπώση και υπό την ουσιαστική , δήθεν αόρατη, παρουσία του Βασσάρα. Ο Γενναίος είναι σε ανοικτή γραμμή με τον «Κασνά». Ο Γενναίος, αν του ζητήσει ο «-φέρης» ακόμη και …σε πηγάδι πέφτει! Τόσο γενναίος γίνεται ο Γενναίος, για χάρη του κ.Γιώργου!
************************************************************************

koukoulakis-κουκουλακης….Με τόσο πολύ δυνατές πλάτες , που διαθέτει κυρίως ο Γιώργος Κασναφέρης, αλίμονο στον Βασίλη Δημητριάδη, αν παραπονεθεί , για την συνήθη «ηφαιστειώδη συμπεριφορά» του ξανθιώτικου διδύμου, στον πάγκο του «ΟΑΚΑταραμένο νά΄ναι»! Ασφαλώς και ξέρουν οι Κασναφέρης- Παπαδημητρίου, ότι μπορούν να χαλάσουν τον κόσμο και στο Μαρούσι, χειρότερα κι από όσο στα Πηγάδια, χωρίς «να ανοίξει η μύτη τους» τόσο από τον 4ο διαιτητή, τον Σταθόπουλο (Δυτικής Αττικής), όσο κι από τον 1ο, τον (καλώς τον-καλώς τον ξανά…) Μιχάλη Κουκουλάκη!

Τι εστί ο Ηρακλειώτης, που σβήστηκε από τον πίνακα των διεθνών και τελειώνει την αγωνιστική καριέρα του μέσα στο 2016; Σχεδόν της ίδιας σειράς με τον Κασναφέρη. Με στενότατες διαιτητικές σχέσεις, όσες έχουν οι «Κασνα»- πατέρας και γιός , Γιάννης και Ηλίας Σπάθας! Το δίδυμο Σταθόπουλου- Κουκουλάκη ήταν ό,τι το καλύτερο, από τη …γενναιόδωρη ΚΕΔ, προς τους Κασναφέρη- Παπαδημητρίου!
************************************************************************
…. «Ξύπνα Βασίλη!» , ήταν μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες όλων των εποχών του ελληνικού κινηματογράφου! cebecf8dcf80cebdceb1-ceb2ceb1cf83ceafcebbceb7Κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά. Ταινία του 1969, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη, μουσική Μίμη Πλέσσα και ηθοποιούς Γιώργο Κωνσταντίνου, ΄Ελενα Ναθαναήλ, Αλέκο Αλεξανδράκη και Γιώργο Μιχαλόπουλο. Βεβαίως απευθυνόμαστε ορθά- κοφτά και με τετ-α-τετ προς τον Βασίλη Δημητριάδη.

Ένα από τα ποδοσφαιρικά ινδάλματα μας, που το αγαπήσαμε ακόμη πιο πολύ , από τότε , που μόλις μας είδε σε δρόμο της Βαρκελώνης, παραμονής του Φάϊναλ Φορ της Ευρωλίγκας, με ηγέτες της ΑΕΚ τον Γιάννη Ιωαννίδη κόουτς και πρόεδρο τον Γιάννη Φιλίππου, ενώ στην ομάδα μας και ο Μπάνε Πρέλιεβιτς, ο αντι-Γκάλης…Λοιπόν, μόλις μας είδε στον δρόμο, σταμάτησε το μαύρο τζιπ, που επέβαινε, κατέβηκε φουριόζος κι έπεσε πάνω μας, με την εξής παράκληση(!), κυριολεκτικά:

«Σταύρο, πες στον «αδελφό» σου, τον Φρίξο Κώνστα, να ρίξει νερό στο κρασί του και να γυρίσει στον «ΔΙΚΕΦΑΛΟ», να τον ξαναβγάλει, μη μας τον στερήσει»! Αυτός ήταν ο Βασιλομπίλαρος, ο Λευκοπυργιώτης! Ημίθεος!
**********************************************************************
dimitriadis-aravidis-giannisis-δημητριαδης-αραβιδης-γιαννισης….Αντιληπτό, πως έχει μεταφορική», έννοια το «Ξύπνα Βασίλη», προς τον Βασίλη Δημητριάδη! Τον αρμοδιότερο αρμόδιο της ΑΕΚ στα όσα συμβαίνουν και στους διαδρόμους και στα αποδυτήρια των διαιτητών. Και στους πάγκους των ομάδων, στην διάρκεια του αγώνα! Επειδή γνωρίζουμε τις δυνατότητες του Βασίλη, είμαστε οι πρώτοι, που υπογράφουμε, ότι «δεν κοιμάται», ώστε να ισχύει η προστακτική «ξύπνα».

Ότι η ομάδα σε όλα τα τελευταία ματς πέφτει θύμα ακύρωσης γκολ και βοηθοί, όπως ο Λάπρου, ο κουμπάρος του Χαράλαμπου, όπως ο Κορίνθιος Καρσιώτης κι άλλοι τόσοι «στο πολλαπλάσια» ρίχνουν πάλι την ΑΕΚ «στον ΄Αδη», από τον Δημητριάδη αυτό ζητάμε «να το πολεμήσει»! Καμία αμφιβολία, πως δεν είναι οπλισμένος όσο π.χ. ο Σάββας Θεοδωρίδης ή ο Μάλαμας Τεβεκέλης ή ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου κ.ά. , ούτε όπως οι Κασναφέρης- Παπαδημητρίου. Ξέρουμε, πως ο Βασιλομπίλαρος δεν διαθέτει ούτε οχυρό-χαράκωμα όπως όλων των άλλων το πραγματικό «εντός έδρας». Αλλά, είναι δεδομένο, πως ο Λευκοπυργίτης «δεν κοιμάται ύπνο βαθύ» ούτε προκειμένου για την σκοπιμότητα με τον (δι)ορισμό των Κουκουλάκη- Σταθόπουλου. Ούτε πως οι Μπαλτάς- Κουράκης κατά το 99,9% πιθανότερο θα είναι «οι επόμενοι Λάμπρου- Καρσιώτης κ.λ.π.»!

Αρα υποχρεωμένος «να αμυνθεί»! Γιατί δεν πάει άλλο. Γιατί δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η καταισχύνη. Ασφαλώς και δεν έχει ξεχάσει κανένας, ότι μόλις πριν από ελάχιστες αγωνιστικής το «από τα τωρινά πρωτοπαλίκαρα», Θεσπρωτός Κομίνης, τον απέβαλε από το ημίχρονο της τελευταίας εντός έδρας συνάντησης.
**************************************************************************

…..΄Όμως, ο Βασιλομπίλαρος είναι προορισμένος, για να ματώνει κι αυτός, για να ξυδοποτίζεται με το σφουγγάρι σε μορφή σφυρίκτρας, κατά το εκάστοτε σταύρωμα της ΑΕΚ. Αλλά, από την στιγμή, που «πρέπει-πρέπει-πρέπει», είναι αδύνατο να κάνει έστω και μισό βήμα πίσω, ούτε να ράψει το στόμα του. Ο Λευκοπυργίτης προσπαθεί με ηρωϊκό τρόπο, να ξεπερνάει τα περιορισμένα όρια , που είναι στην διάθεση της Παγκόσμιας ΄Αστεγης.

Προσπαθεί να δείχνει αμέριμνος, αλλά μέσα του να είναι «30χιλάνθρωπο Βεζουβιανό «Νίκος Γκούμας», που βράζει και κοχλάζει, γιατί δεν διαθέτει ούτε … «νυχοκόπτη», αντί για «ξίφος», ώστε να σταθεί ολόρθιος απέναντι στον παρατηρητή διαιτησίας του ΑΕΚ- Ξάνθη, για την 17η αγωνιστική , και να τον ρωτήσει ευθέως και βροντόφωνα: «Γιάννη Τσαχειλίδη, εσύ δεν κρέμασες την σφυρίχτρα σου, μετά από οργιώδη διαιτησία υπέρ της Ξάνθης, σε παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι; Πάλι εδώ είσαι, με την Ξάνθη παρούσα κι εσύ πλέον από άλλο πόστο;»!
************************************************************************

…. «Βασίλη ξύπνα!» και ως ατρόμητος Δημητριάδης πέταξε και τα δύο γάντια σου στον Πειραιώτη παρατηρητή, εμποτισμένο ως το μυελούδι φιλο-Κυρο-Βασσαρικό: tsaxeilidis-zografos-τσαχειλιδης-ζωγραφοςΓιάννη Τσαχειλίδη, έπαιξες …Άμλετ, ότι παραιτήθηκες από Αρχιδιαιτητής, γιατί δέχτηκες…επίθεση! Από ποιόν ή ποιους; Γιατί δεν βγαίνεις αντρίκια να καταγγείλεις τον ποιόν ή τους ποιους, ώστε να μη χρησιμοποιείσαι, ασφαλώς άθελα σου, από συστηματική και πορωμένη αντιΑΕΚτσίδικη προπαγάνδα;

Με ποια μούτρα έρχεσαι και ξανάρχεσαι στους αγώνες της ΑΕΚ κι ενδεχόμενα δίνεις το δικαίωμα, χωρίς εσύ να φταις γι΄ αυτό, στον κάθε Κασναφέρη να ξεφελώνει προκαταβολικά μπουκάλια γαλλικής σαμπάνιας; Πού είναι ή ίδια ή παραπλήσια ευαισθησία, που έδειξες, μάλλον απέναντι σε φαντάσματα, ως ηγέτης της ΚΕΔ σας και παραιτήθηκες εν μια νυκτί και προκαλώντας, ακόμη και υποβοηθώντας, με την σιωπή σου, για την εξάπλωση της συσκότισης;

Γιατί δεν παραιτείσαι τουλάχιστο από όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ; »!

Πεντάδα «θανάσιμη» από τους Κουκουλάκη- Σταθόπουλο-Μπαλτά-Κουράκη-Τσαχειλίδη! * Το «Η ΑΕΚ 2η στην βαθμολογία» προκαλεί απειλή για «εφράγματα» και «εγκεφαλικά» σε γνωστούς και μη εξαιρετέους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X