Επιστρέφει και ανοίγει χαρτιά ο Ν’ Ζόγκμπια

Επιστρέφει και ανοίγει χαρτιά ο Ν’ Ζόγκμπια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αρχή είχε ζητήσει 24 ώρες. Στην ΑΕΚ ήταν ξεκάθαροι, πως για έναν τέτοιον παίκτη θα μπορούσαν να περιμένουν αρκετά 24ώρα. Και έτσι έγινε, με τον Τσαρλς Ν’ Ζόγκμπια να εξαντλεί όλο το τριήμερο της παρουσίας του στη Νέα Υόρκη, δίχως να δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του. Ωστόσο, με την επιστροφή του στην Αγγλία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Αστον Βίλα με τη Γουίκομπ για το κύπελλο, αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση.
Ο Ν’ Ζόγκμπια θα ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το μέλλον του. Θα ξεκαθαρίσει αν προτίθεται να συνεχίσει στη Βίλα, αν θα επιλέξει να πάει δανεικός, αν θα συζητήσει για την ελευθερία του, αν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Για τα πρώτα «καίγεται» η Αστον Βίλα, για το τελευταίο αγωνιά η ΑΕΚ. Βλέπετε, εάν ο Ν’ Ζόγκμπια ανάψει πράσινο φως, θα μπορούν να εκκινήσουν συζητήσεις για να υπάρξει συμφωνία.
Υπάρχουν αρκετές πηγές που συνδέουν το ταξίδι του Ν’ Ζόγκμπια στην Αμερική με την επιθυμία του να αγωνιστεί στο MLS, καθώς είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στην Αγγλία εκτιμούν πως εάν μείνει ελεύθερος θα υπάρξει ενδιαφέρον και από αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά στην ΑΕΚ διατηρούν τις ελπίδες τους και περιμένουν τον Γάλλο άσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X