Περιμένουν Κρισάντους, "ψάχνονται" για Άρθο

Περιμένουν Κρισάντους, "ψάχνονται" για Άρθο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι μέρες περνούν και μέχρι στιγμής μόνο ο Σταύρος Πεταυράκης και ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ της ΑΕΚ. Ο πρώτος ως ελεύθερος και ο δεύτερος με τη μορφή δανεισμού. Ο Πογιέτ όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να δουλέψει με περίπου 25 ποδοσφαιριστές, άρα αυτό σημαίνει ότι περιμένει ακόμα περισσότερες κινήσεις αποδέσμευσης.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεκάθαρα πλέον δεν υπολογίζεται από τον Ουρουγουανό τεχνικό είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Για τον Νιγηριανό επιθετικό υπάρχουν εδώ και αρκετές μέρες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ομάδες τόσο από την Ισπανία (όπως για παράδειγμα η Έλτσε) όσο και από το MLS, προσανατολίζονται στο να καταθέσουν πρόταση απόκτησής του. Μέχρι στιγμής επίσημα δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις. Αντίθετα ακούγονται μόνο λόγια, αλλά οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου δεν κρύβουν ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία. Θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Ο “Μάκης” πάντως δεν είναι ο μοναδικός απ’ τον οποίον περιμένουν στην ΑΕΚ να φέρει πρόταση. Τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες γίνεται λόγος ακόμα και για ύπαρξη ενδιαφέροντος από ομάδα του εξωτερικού για τον Θέσαρ Άρθο. Ανεπίσημα αυτό που τονίζεται είναι ότι αν φτάσει πρόταση για τον Ισπανό αμυντικό, στην Ένωση είναι διατεθειμένοι να τη συζητήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X