Αυτό που της έλειπε

«Μπαμ» με τον Κρίστμας η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αναφέραμε χθες, το επιβεβαίωσαν τα γεγονότα. Η ΑΕΚ κινήθηκε μεθοδικά, έκανε όσα απαιτούνταν και έκλεισε με πλήρη μυστικότητα έναν παίκτη που έκανε αίσθηση στη μπασκετική κοινότητα. Ο Ντιόντε Κρίστμας είναι ο παίκτης που έλειπε από το ρόστερ της «Βασίλισσας». Παίκτης επιπέδου ΝΒΑ, αλλά και με πλούσια ευρωπαϊκή – και ελληνική – εμπειρία, που τον κάνει άμεσα προσαρμόσιμο στις απαιτήσεις του Ζντοβτς.
Ο Κρίστμας είναι ο κόμπο γκαρντ που ήθελε η ΑΕΚ. Δηλαδή, ο παίκτης που θα δώσει τους εύκολους πόντους, με εξαιρετικό περιφερειακό σουτ. Είναι «χεράς», παίκτης που δεν διστάζει να σουτάρει και το κάνει με επιτυχία. Με το Ρέθυμνο τη σεζόν 2011-12 είχε 18,6 πόντους μέσο όρο, 4,4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1,6 κλεψίματα. Αλλά και τον ΠΑΟΚ, παίζοντας λίγα ματς, είχε 9,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ.
Η απόκτηση του θα ενισχύσει ιδιαίτερα την ΑΕΚ στην περιφέρεια. Ο Κρίστμας θα δηλωθεί πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, ώστε να μην «κάψει» άλλη θέση η Ενωση, αλλά θα κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή είναι τελειωμένη, αλλά με δεδομένο πως στην ΑΕΚ…κάηκαν από τις υποθέσεις των Ανοσίκε και Αρμστεντ, περιμένουν να έρθει και να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες, προτού ανακοινώσουν τη συμφωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X