«Θα δοκιμαστεί δύο εβδομάδες ο Σκραμπ»

«Θα δοκιμαστεί δύο εβδομάδες ο Σκραμπ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με την Φρανκφούρτη Φράπορτ Σκαϊλάινερς (συμμετείχε στο τουρνουά στο Ρέθυμνο) για να δώσει δανεικό τον Φιλ Σκραμπ, ωστόσο οι Γερμανοί όπως αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους θα δοκιμάσουν τον Καναδό γκαρντ για 15 ημέρες και εν συνεχεία θα αποφασίσουν αν μείνει ή όχι.

«Η Φρανκφούρτη γίνεται ξανά ενεργητική όσον αφορά τα μεταγραφικά, με τον Φιλ Σκραμπ, έναν νεαρό και ταλαντούχο πόιντ γκαρντ. Ο Καναδός θα έρθει από την ΑΕΚ και θα περάσει πρώτα από try-out δύο εβδομάδων».

saik4Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του κόουτς της Φρανκφούρτη Σκαϊλάινερς, Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος τόνισε σχετικά για τον Καναδό «Ο Φίλιπ ήταν μαζί με τον Άαρον Ντούρνεκαμπ ήταν μαζί στην εθνική Καναδά και είχαν σημαντικό ρόλο. Ήταν ο αναπληρωματικός πόιντ γκαρντ, ενώ είναι από το ίδιο κολέγιο που είναι και ο Άαρον, όπου είχαν τον ίδιο πολύ καλό προπονητή. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αρκετή διεθνή εμπειρία. Έχει πολύ καλή σωματοδομή και μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές μέσα στο παρκέ και να βοηθήσει σε πολλούς τομείς, λόγω της ευελιξίας του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X