Ανέστης: "Έτσι ξεπέρασα το λάθος μου"

Συγγνώμη και από τον Ανέστη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε για το λάθος που έκανε στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό και στο πως κατάφερε να το ξεπεράσει και να συνεχίσει με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στα παιχνίδια που ακολούθησαν για πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε στο match programme του Σαββατιάτικου αγώνα με την Ξάνθη και η ΠΑΕ προδημοσίευσε σήμερα ένα μέρος της συνέντευξής του:

«Είναι αλήθεια ότι εκείνες τις μέρες το σκεφτόμουν συνεχώς. Ηταν δύσκολο να ξεκολλήσει το μυαλό μου από τη συγκεκριμένη φάση και από το λάθος που έκανα. Δύσκολη στιγμή σε κάθε περίπτωση που δεν την ξεπερνάς εύκολα. Δεν είχα και πολλές επιλογές. Είναι μία φάση την οποία συζήτησα πολύ με τον κ. Καμπόλη, αναλογίστηκα τι δεν πήγε καλά και από εκεί και πέρα προσπάθησα να την ξεχάσω, να την αφήσω πίσω μου και να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου με μεγαλύτερο πείσμα για να βοηθήσω την ομάδα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πορτιέρο, ο οποίος με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις του αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ότι εκείνο το λάθος με τον Λεβαδειακό ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X