Πάει ...τρένο

Πάει ...τρένο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε από τη Λιβαδειά και παραμένει μια ισχυρή διεκδικήτρια του κυπέλλου, αφού πλέον χρειάζεται να μην ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από τον Λεβαδειακό για να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των “8” του θεσμού. Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι αυτό. Ίσα – ίσα, ό, τι έχει πετύχει μέχρι τώρα η Ένωση θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το αυτονόητο. Το στοιχείο που δείχνει ξεκάθαρα πόσο σοβαρά βλέπουν στον Δικέφαλο τη συγκεκριμένη διοργάνωση αποδεικνύεται βάση βαθμολογίας, αλλά και από τον τρόπο που διαχειρίζεται όλους τους έως τώρα αγώνες.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα από τις 16 που συνεχίζουν στο κύπελλο, η οποία όχι μόνο έχει να επιδείξει νίκες σε όλα της της παιχνίδια, αλλά στους τέσσερις αγώνες που έχουν προηγηθεί κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και συνεχίζει στον θεσμό με μηδέν παθητικό.

Πέρασε από τη φάση των ομίλων με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και συνολικό σκορ στα γκολ 12-0, ενώ με το χθεσινό αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό η διαφορά ανέβηκε στο 13-0.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία (με τον Πλατανιά στο Γ. Καραϊσκάκης) στους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων με τη διαφορά τερμάτων να είναι στο 8-3.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε από τον προηγούμενο γύρο επίσης με με δύο νίκες και μια ισοπαλία (στην Κέκρυρα), με τη διαφορά στα γκολ να είναι 6-2. Τόσο οι “πράσινοι” όσο και οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν ακόμα αγωνιστεί στη φάση των “16”.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο με δύο νίκες και μια ισοπαλία (στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό), ενώ χθες γνώρισε και την πρώτη του ήττα στη φετινή διοργάνωση από την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Το συνολικό σκορ τερμάτων του Δικεφάλου του βορρά είναι 10-5.

Εκτός από την ΑΕΚ, δύο ακόμα ομάδες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από τη φάση των ομίλων, πετυχαίνοντας μόνο νίκες, συνεχίζοντας με “τρίποντα” στη φάση των “16”. Ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Νεοσμυρνιώτες νίκησαν και χθες στην Κρήτη τον Εργοτέλη με 1-0, άρα έχουν συνολική επίδοση στα γκολ 6-2, με τους Αρκάδες να παιρνούν άνετα από τη Λάρισα με 3-0 και goal average 11-1.

Ναι μεν οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια, αλλά πολλές φορές αποδεικνύουν πολλά σε ότι αφορά στον τρόπο που προσεγγίζει μια ομάδα τους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης που συμμετέχει, με την ΑΕΚ να πηγαίνει …τρένο ως τώρα στο κύπελλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X