Στη Λιβαδειά ήταν πάντα ωραία (VIDEO)

Μπορεί τα τελευταία χρόνια χάρη στους κουτσαβακισμούς του Κομπότη να υπήρξε αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Ενωσης, αλλά δεν μπορεί ποτέ ιστορικά να υπάρχουν σοβαρές κόντρες με τον Λεβαδειακό. Δείτε για παράδειγμα τι συνέβαινε ιστορικά μία μέρα σαν σήμερα, με διαφορά 22 ετών. Σε όποια κατάσταση και αν βρισκόταν η Ενωση, στη Λιβαδειά ήταν πάντα ωραία.
Ανήμερα του Αη Γιαννιού του 1990, η ΑΕΚ έκανε ποδαρικό στον νέο χρόνο περνώντας εύκολα από τη Λιβαδειά. Ηταν μια σημαντική νίκη, που κρατούσε την πρωταθλήτρια Ενωση στην κορυφή, αλλά μαζί με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ. Άλλες εποχές, άλλες καταστάσεις. Τότε η ΑΕΚ ήθελε να μπει στη νέα χρονιά θετικά και το έπραξε με φοβερό βολ πλανέ στην κίνηση από τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Σαββίδη. Κυριαρχία που δεν αμφισβητήθηκε ούτε όταν αποβλήθηκε ο Μανωλάς στο φινάλε.
Το 2012, μια ΑΕΚ πολύ διαφορετική και δίχως μενταλιτέ πρωταθλήτριας, έκανε και πάλι αυτό που ξέρει καλά στην έδρα των Βοιωτών. Αυτήν τη φορά μεγάλος πρωταγωνιστής είχε αναδειχθεί ο Δημήτρης Σιαλμάς, σε μια από τις ελάχιστες φορές που δικαίωσε την παρουσία του με τα «κιτρινόμαυρα». Με δύο προσωπικά γκολ, όπου ειδικά το πρώτο ήταν ζωγραφιά. Και το κοινό χαρακτηριστικό με τον Σαββίδη, ήταν πως πανηγύρισε το δεύτερο γκολ με τούμπα, όπως έκανε πάντα ο μεγάλος Κύπριος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X