Το πείραμά σου πέτυχε

Το πείραμά σου πέτυχε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς η ΑΕΚ να δεχθεί γκολ. Θα πει κάποιος: “Δεν έκανε και κανένα επίτευγμα. Τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό νίκησε”. Σωστά, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή τη δυναμικότητα έχουν οι περισσότεροι αντίπαλοί της στις εγχώριες διοργανώσεις και είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνει η ομάδα να πετυχαίνει τον στόχο της, ακόμα και σε μια μέρα που δεν της βγαίνουν πολλά στην επίθεση. Πόσο μάλλον όταν έχουν διαφοροποιηθεί τα 6/11 του αρχικού σχήματος σε σχέση με το προηγούμενο ματς στην Κρήτη. Δεν είναι και λίγο άλλωστε να αλλάζεις πάνω από τη μισή ομάδα και να παίρνεις αυτό που θες. Ναι μεν ο Δικέφαλος δεν το συνδύασε με καλό ποδόσφαιρο, αλλά σ’ αυτά τα παιχνίδια μετράει το αποτέλεσμα και μόνο. Έτσι προχωράς και διεκδικείς τον στόχο που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλησε με τις έξι αλλαγές να κάνει ένα πείραμα και η αλήθεια είναι ότι του …βγήκε. Ακόμα όμως κι όταν είδε ότι η ομάδα οπισθοχωρούσε κι έχανε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, περισσότερο λόγω κούρασης, πραγματοποίησε τις κατάλληλες κινήσεις, δείχνοντας (για μια ακόμα φορά ) ότι ξέρει καλά το πως να διαχειρίζεται έναν αγώνα. Φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή με τον σταθερό Σιμόες, ανεβάζοντας πιο ψηλά τον Κορδέρο, ενώ ενίσχυσε με πιο ξεκούραστους παίκτες τόσο το ένα άκρο όσο και την κορυφή της επίθεσης. Σε κανένα σημείο του αγώνα η ΑΕΚ δεν επέτρεψε στον Λεβαδειακό να πιστέψει ότι μπορεί να της στερήσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει βήμα πρόκρισης για τη συνέχεια του θεσμού. Συγχρόνως ο Ουρουγουανός τεχνικός είδε ότι στην άμυνα οι Μπακάκης – Σοϊλέδης –  Λαμπρόπουλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και απόλυτα έτοιμοι για να πάρουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί. Επίσης είδε ότι, παιχνίδι με παιχνίδι, ο Γιάννης Ανέστης εμφανίζεται όλο και πιο σταθερός στα δοκάρια, εμπνέοντας σιγουριά με την παρουσία του. Για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση άλλωστε κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενεργώντας σωστά όσες φορές τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το γεγονός ότι σε έναν αγώνα που η Ένωση δεν έθελξε με την απόδοσή της, αντιμετωπίζοντας μάλιστα σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη δημιουργία ευκαιριών, πέτυχε το στόχο της που ήταν το εκτός έδρας γκολ και η “καθαρή” νίκη. Γι’ αυτό δείχνει ότι παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα του Πογιέτ διαμορφώνει χαρακτήρα νικήτριας και θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Αν μάλιστα προχωρήσουν και οι μεταγραφικές περιπτώσεις που εξετάζουν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, ενισχύοντας το ρόστερ με παίκτες επιπέδου, τότε είναι δεδομένο ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X