Το πρώτο βήμα πρόκρισης

Τρίμπαλο με σφραγίδα Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο βήμα πρόκρισης από την φάση των “16” του κυπέλλου θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό. Λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από τους Βοιωτούς για το πρωτάθλημα, η Ένωση θέλει να πάρει προβάδισμα με τον Γκουστάβο Πογιέτ να δίνει και πάλι ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει στα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ντιέγκο Μπουονανότε να ξεπερνάει τις ζαλάδες που είχε την Κυριακή και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ αντίθετα άφησε εκτός τους τραυματίες Άρθο και Μπαρόχα, αλλά και τους Τζανετόπουλο, Ανάκογλου, Κρισάντους, Ανδρεόπουλο, Βούρα, Βασιλαντωνόπουλο και Γροντή για λόγους τακτικής.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο γήπεδο της Λιβαδειάς με τους Κώστα Τσίλη και Μανώλη Βογιατζάκη για να σας μεταφέρουν όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με βίντεο και φωτογραφίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X