Μπακάκης και Λαμπρόπουλος οι σίγουρες αλλαγές

Μπακάκης και Λαμπρόπουλος οι σίγουρες αλλαγές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δεδομένο πως τις περισσότερες φορές πριν από το ματς, ο Γκας Πογιέτ κρατά κλειστά τα χαρτιά του, οι… γρίφοι στην ενδεκάδα έχουν σχεδόν καθιερωθεί. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για ένα ματς κυπέλλου, όπως το σημερινό με το Λεβαδειακό, το οποίο μάλιστα έρχεται και εμβόλιμα σε δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως για περισσότερους από έναν λόγους, ο Πογιέτ δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε “σαρωτικές” αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κυρίως διότι το σημερινό παιχνίδι στη Λιβαδειά, δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτά απέναντι στην Ελευσίνα και τη Λάρισα.

Οι μόνες σίγουρες αλλαγές, είναι αυτές του Μιχάλη Μπακάκη και του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Το “Τούρμπο” θα πάρει θέση ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι άλλωστε από τις αλλαγές που ο Πογέτ κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς ο Μπακάκης είναι ένας παίκτης που λόγω ποιότητας θα μπορούσε να είναι βασικός σ’ όλα τα ματς πρωταθλήματος. Επίσης ο Λαμπρόπουλος θα πάρει θέση ξανά δίπλα στον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Αφενός διότι ο Άρθο είναι τραυματίας και αφετέρου διότι έτσι κι αλλιώς ο Ισπανός δεν είναι και στα καλύτερα του.

Εκτός απ’ αυτές τις δυο αλλαγές, ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Μιγκέλ Κορδέρο αλλά και του Βαγγέλη Πλατέλλα. Αμφότεροι διεκδικούν την επιστροφή στο βασικό σχήμα. Αλλά από την άλλη μεριά, είναι άγνωστο αν ο Πογέτ θα προχωρήσει σε τόσες αλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X