Μένει ελεύθερος ο Ν’ Ζόγκμπια κι ανοίγει ο δρόμος

Μένει ελεύθερος ο Ν’ Ζόγκμπια κι ανοίγει ο δρόμος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σαρλ Ν’ Ζόγκμπια αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που μιλάει εδώ και λίγες μέρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς από την Αγγλία, όπως αποκάλυψε αργά χθες το βράδυ ο ρεπόρτερ της βρετανικής “Sun” Φίλ Κάντεν και όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις για τον διεθνή άσο και την συνεργασία του με την Άστον Βίλα θα είναι ραγδαίες. Οι τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr θέλουν τον παίκτη να μένει άμεσα ελεύθερος από τους “χωριάτες”. Ενδεχομένως μάλιστα και μέσα στη μέρα να υπάρξει “διαζύγιο” με την αγγλική ομάδα, η οποία θα του καταβάλλει μέρος του “τσουχτερού” συμβολαίου του ως αποζημίωση.

Στην ΑΕΚ περιμένουν στη …γωνία και είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνηση απόκτησής του N’ Ζόγκμπια μόλις αποδεσμευθεί από την Άστον Βίλα. Πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να τον αποκτήσουν ως το καλοκαίρι και στη συνέχεια να μπει στο συμβόλαιο μια οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας αν οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος ακόμα αμφιταλαντεύεται για το αν επιθυμεί να αγωνιστεί σε ελληνικό σύλλογο, αφού έχει κι άλλες προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Από τη μία ναι μεν δεν έχει δώσει αρνητική απάντηση, αλλά από την άλλη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X